Eh, grešne duše naše...

.Kad ti dozlogrdi, progutaš, pa ponovo." Izgleda šašavo, ali.." ja više ne pušim.

Sad kad se vrtim tu oko cilja sa kilažom, valjda ću uspeti da budem karakter i sa ovim drugim... i tu ću polako ali sigurno, ništa preko noći. Eh... kako sam ja strpljiva... naučila sam da budem. 

Vodu u usta!.Kad ti dozlogrdi, progutaš, pa ponovo." Izgleda šašavo, ali.." ja više ne pušim.

(U odnosu na 42 prethodne večeri... i 41 veče pre toga... strava!!!!)

Spasli su je limun, beli luk i to maslinovo ulje sa tartufima (tako da sad miriše na pečurke). Ali fali joj gustina; da sam imala pri ruci tikvice, pa da ih skuvam, izmutim mikserom i ubacim, bila bi mnogo, mnogo bolja. Međutim, neću da izvoljevam, bitno je da sam sa 300 kcal dobila punu šerpu zdravog jela.
Volim bareno povrće, pa mi nije teško... a i ne mora uvek ni da bude gurmanski. I fino se uklopilo, pošto sam je prvo kuvala neljuštenu, moji su od ostatka dobili salatu uz pasulj sa kolenicom, a ja čorbicu. (Mada sam tužno gledala pasulj.
)

ENNA napisao:Dakle, baš ne znam kako je zavisiti od njih.

Hvala, Enna!Ali, srećno u nastojanju da ih smanjiš.
Tratinčice, čitaš mi misli... misli mi čitaš... i osećaš sve...Dakle cigarete minus 10. Za početak se trudi da "siđeš" na paklo. Kao prvo izbaci one najmanje važne. Recimo zabraniš sebi cigarete dok radiš nešto. Da ne bi bilo onih za koje ne znaš ni kad su popušene. Kad sam prestala,pa kad me uhvati kriza , nisam mogla da nađem aktivnost koju radim bez cigarete- doslovno. Žvake nisu pomagale, i sa žvakom može da se puši. Pa kao što nema grickanja između obroka, tako nema pušenja u toku rada.
I ja osećam da će doći uskoro dur guzici... pa računam, bolje da smanjim, biće mi lakše ako/kad nekad budem morala da batalim.sve pohvale za -minus u broju cigareta.
bila sam nekada veliki zavisnik, kad je došlo dur guzici
jednostavno sam ih ostavila.bilo je bolno danima,sanjala sam kako pušim,kako mi dim polako silazi niz grlo....![]()
probaj da smanjiš bar na kutiju,ako možeš....
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.