Hemoglobin mi je skoro uvek na samom maksimumu... takav mi je bio čak i posle oba porođaja.
, e, zato sam i večeru ovih dana počela da delim na dva obroka kao što poneki put radim s ručkom, to bi možda trebalo i da upišem u prethodne dane. Definitivno mi krize nailaze samo kad je u pitanju neko jelo koje mnoooogo volim, pa onda postoji opasnost od "gde su dva tanjirića, tu je i tri... i šest..." - zato sam večeravala iz dvaput i tako uspevala da se ograničim na dva puta po tanjirić, pošto je čak i mene sramota da triput večeram.
Eto, trik upalio, vrlo lepo ručkam a vaga me ne kažnjava, već treći dan zaredom imam 51,5. Trebalo bi sad da stisnem zube i da skinem više ova dva i po praznična kila, ne bih da čekam proleće ili leto... ali još nešto ne mogu da ih stisnem, umorna duša.
Nek ide zasad ovako... tupkaću na ovome dok ne osetim da mogu.
razmisliću o tome...

I onda te taj drugi deo obroka čak mnogo bolje zasiti.

Ali nema popuštanja... znamo svi šta nas je dovelo ovamo, zato ćemo da stisnemo srce i da krompir testo ostavimo za lepu budućnost kad budemo skroz zadovoljne svojom težinom.
(A i tad pod kontrolom, da ne bude
)
Neću to da upisujem u tiker zasad... na sve to sam ustala gladna kao vuk, pa iskoristila da jednom i ja pojedem pravi doručak.
- i čaša mleka i komadić integralne zemičke
Probaću da izračunam i da upišem.
Pametnica mala!
Čestitam minusanciju!!! 

Da sam bar prethodnih dana malo jela... ali nisam. Nit sam mrdala sinoć goozu iz fotelje... a uvek mi se to desi posle takve večeri. Jedino mogu da pripišem nekoj šetnji šećera ili tako nečeg... noćas sam se u hladnoj sobi kuvala od vrućine, bukvalno kao da me neko topio celu noć.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.