Mogu misliti kako miriše, pa da ne bude onako kao u crtaćima sa Pajom Patkom i sestrićima 

Mogu misliti kako miriše, pa da ne bude onako kao u crtaćima sa Pajom Patkom i sestrićima 

hladi se na terasi.

, ali prošle zime mi je upao golub u sarmu koju sam zaboravila da poklopim (srećom je bila skoro pojedena). Uglavnom mi dolaze samo gugutke, koje su vrlo pitome i ne uskaču mi u šerpe, ali naiđu i golubovi... oni su stvarno stoka za sebe.

A ako bi cesce dolazila splasnuo bi mi entuzijazam 

Mada sam preksinoć isprobala krompir po tvojoj ideji... što si verovatno i zaboravila, kad si me jednom pitala zašto ne krnem u tepsiju nego pržim... Elem, poslušala sam te i ispade odlično. (I previše odlično, svega je ostalo, ali krompir su zbrisali.) Mogu da ti pošaljem na pp, da ne glumim ovde Patu... 

), ali stvarno...Ja dođem i ako postim, kažem skuvaj mi krompir ili isprži, svejedno, neku salatu sezonsku i to je to...Kad mi treba vode, ja ustanem natočim, nisam puno zahtjevna... 

Mislim, stvarno... važnija mu devojka od mojih slika astala... 

, posle dva mesna spala na 49,6, dakle već tri nedelje isto. Sviđa mi se ovakvo održavanje
, mada još maštam da udarim po okrugloj četrdesetdevetki... čisto iz sentimentalnih razloga.
, parče pečenja, ren

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.