A vaga i mene secka .. jutros bilo 93, pa sam je cusnula 20 cm levo i vratila se na 92 .. ali sam se prilicno strecnula kad sam videla 93 .. postajem fobichna

Dođe mi da odem u podstanare.)

i u neko doba shvatim da je skoro 5 ujutru..

BeogradjankaONLINE napisao:ziva se polomim trazeci recepte i na kraju pravim nesto obicno - prebranac, posnu sarmu, salatu od ribe, zito, bajadere, oblande, rozen tortu ...
Od pita pravim one sa korama - od pecurki i praziluka
Tako biva i kod mene, ali konačno je društvo priznalo da ič ne voli ta standardna posna jela (osim prebranca), a ja prva ostanem gladna, plus ne marim da vidim ribu ni na slici, a kam' na stolu. Najlepše bi i najlakše bilo da spremim onako kako svi vole, neke školjkice, lignje, gomilu šarenih priloga - mislim, nije poenta slave da svi sede skiseljeni i reda radi jedu ono što ne vole - ali u celoj priči se pojavljuje jedan stariji gost, čovek tradicionalnih shvatanja, tako da bih morala nešto između... i već me hvata panika iako imam još mesec dana. Tako da molba za ideje i dalje važi.

I svasta drugo ... jooojjj, kako mi je dosadila ova ogranicena ishrana.
No to me je i ugojilo... lebac i testenine najviše, to bre stvara zavisnost.
(Kad me neko bude pitao kako sam smršala, objasniću da sam se "skidala s hleba nasuvo".)
Dakle, ova nedelja:
)

Uhhhh, iskušenja... 

A nekako nam naglasi one koje si proverila licno!
Elem, pošto sam po hiljaditi put izlistala i Patu i sve ostale kuvare koje imam u kući (i nisam našla ništa upotrebljivo), na kraju me je doslovno spasla Bobili.
Tražite joj recepte.

Sad razmišljam da po celoj kući stavim samo velike crvene mašne od guverirane hartije kako bi šljašteći sto došao do izražaja.Korisnika u ovom forumu: Vanja i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.