Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mvera
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mvera » pre 15 godine

Razumem te Dudo, mada nemam problema sa kolicinom ako se ne radi o svezem hlebu ili slatkisima, pa ih zato i ne drzim blizu sebe. :neznalica:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Hm .. i moj problem je kolicina (rekoh vec da mogu 3 cokolade da pojedem, a da se ne najedem) .. na srecu pa mi nekad nije do jela i onda jedem normalno .. a i ne volim svaku hranu, pa takvu ili ne jedem uopste, ili jedem normalnu kolicinu .. ali zato ono sto volim - nemam meru. A mnogo toga volim i logicno - najvise pravim. Ne moram cak ni da pravim, odem i kupim .. suvo voce, kostunjavo .. pa to mogu da brstim kao sto neko jede chips.

Jako mi je tesko da kazem STOP! Sve sam racunala da ce dijetom da mi se skupi zeludac, al` nije, chim ja mogu da pojedem, sto kazes, Dudo, litar chorbe ..

@ Doro, isla sam par puta na jogu u Lazarevicevu, to me sestra nagovorila, ima tome 15 godina .. pa me mrzelo da idem, da se cimam prevozom .. neke stvari zaista mrzim da radim, cak ni zbog dece, a njih volim vise od sebe.

Secam se kad je "mali" krenuo u prvi muzicke, odsek violina, pa u trecoj godini ukinu klasu u skoli Stanislav Binichki u bloku, a malog prebace u istureno odelenje kod opstine. A posto su mu braca uchila klavir i imam instrument, ja lepo malog prebacim na klavir, samo da ne moram da ga vodim daleko od kuce (to je 4 x nedeljno, 2 casa na instrumentu, 2 casa solfedja) .. i tako je mali isao dve godine duze u osnovnu muzichku skolu. Srecom pa se nije bunio zbog violine, jer da se bunio, onda bih morala da se napregnem.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

BGD, ima joge i kod nas u kraju... Ja znam za tri mesta a sigurna sam da ih ima jos puno... I za dva garantujem da su odlicna... Eto, ne bi morala da ides prevozom... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

eto, da vidimo sta je sad izgovor :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

BeogradjankaONLINE napisao:na srecu pa mi nekad nije do jela i onda jedem normalno .. a i ne volim svaku hranu, pa takvu ili ne jedem uopste, ili jedem normalnu kolicinu .. ali zato ono sto volim - nemam meru. A mnogo toga volim i logicno - najvise pravim.

Upravo. 8)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

hehe, vas dve! :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne, ovo se odnosilo na mene... da sam totalno isti slučaj. :D

O, ja se ovde zabavljam, a baba samo što nije stigla... svečano obećavam da neću jesti ništa sem mesa i salate! :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Juče bez brljeva, tj. bez nepredviđenih izmena - meso i salata u velikim količinama, vaga kreće opet naniže ka broju na tikeru. :) Ne znam šta danas ručkam... upisaću. (Najradije bih nastavila s pečenjem, ali su ga obrstili.)
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

super bre.
    mozes jedno pivo :D
    raspali jos koji dan corbicu, sir i jogurAt, dok ne stignes do ticker-a
    a onda da obuces minjak i sliku da okacis :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

O, palo je sinoć i pivo, samo sam zaboravila da ga upišem. :) Hvala na ideji za sir... pazi kad danas sedim i lupam glavu šta bih mogla proteinsko da jedem ceo dan (a da ne ojadim kućni budžet za tonu mesa), i uopšte mi ne pada na pamet sir, tj. da mogu da ga jedem kao glavni obrok, uz salatu, a ne kao bedni prilog.

Da ne bude zabune, ne prelazim ni na kakvu proteinsku dijetu, samo "čistim organizam" od skroba jer me je upravo on i naveo na sva ona iskušenja i konačni pad prošle nedelje. Ovo mi je fina kombinacija za prevazilaženje krize koja svakog trena može da nastupi jer treba da dobijem (tj. telim se već treći dan).

D: limun
    R: sir, kupus salata
    U: neskafa, salata
    V: šnicla, salata, pavlaka
    Poslednja izmena od dudank u 11 Dec 2009, 23:47, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

palo je sinoć i pivo, samo sam zaboravila da ga upišem

hehehe .. samo da ne bude ono - jedan pisem, dva pamtim :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hehe, bilo je pamtim, pamtim, pamtim, dakle tri puta pamtim po 0,33. :roll: Ali to je preksinoć, a sinoć sam bila mnooooogo disciplinovana... dok mi nije u neko doba pao šećer (dobila sam juče), pa sam se svesno zasladila, tako da je to bio polubrlj, ne znam kako da ga nazovem. To je jedini dan u mesecu kad mi se prijede nešto slatko, i iz iskustva znam da je bolje da utolim potrebu odmah, nekim slatkišom, da se ne bi preobrazila u pomamno jedenje hleba. Imala sam u kući somun iz najlepših snova, ali ga nisam ni takla. :)

Danas će biti nešto slično kao juče, samo bez slatkiša, razume se... ne znam još, ustala sam kasno.

R: sir, salata
    U: isto
    V: ražnjići, salata, 1 čaša piva
    Poslednja izmena od dudank u 13 Dec 2009, 14:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

U ono pismo mogla si mi ubaciti i sve tvoje recepte od čorbica... :D
    Pa da i ja ovdje provodim Dudinu dijetu...
    :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

R: sir, salata
    U: isto

???

I to je sve? Pa gde je chorba? Snicla? :)
  • anja
    Početnik
    Početnik

od anja » pre 15 godine

bobili,samo da dam podrsku za dalje,sretno. :009:
Odgovori 9033 postova