Evo mene da prijavim da juče nisam brljkala.
Beo - ova nedelja je vađenje fleka od prošle, jesam malo dodala na težini, neznatno, ali ne dam da krene naviše. Čim se vratim na ovo na tikeru, nastavljam "red brlja - red dijete" do daljeg.

I da, hm, verovatno bih mogla danas da pregrešim. Od mesa i salate ništa mi neće biti.
Dora - pogača je bila "proteinska", tj. više sira i žumanaca nego brašna (na foru projare), i još me je gledala pakosno ceo dan

, priznajem da je nisam planirala, ali nije to bio tako loš izbor.

Parčići su bili malo veći od kutije šibica, čisto radi iluzije da sam stvarno pojela dva. Ali što se tiče prežderavanja, e, tu priznajem da imam problem... hajd' da ga nazovem "problem kapaciteta". Sad nešto gledam, pa ja ne pamtim da sam se u životu prejela. A mogu da pojedem MNOGO, mislim, šta reći kad su me kao malu na slavama gledali zabrinuto kad spucam kilo pečenja... a bila sam minijatura od deteta. Neko jede i svestan je da se prežderao... a kod mene nema te svesti, tj. moj želudac nema tu svest, nikad ne oseća višak. Zato ne mogu baš da odredim gde je granica prežderavanja, kod mene je slučaj da sam bukvalno morala da tamanim tone hrane ako hoću da ličim na nešto i da održim tu prosečnu težinu od 47 kila; čim zanemarim jelo, spadala sam na 45, čak 44, grozno. Ovo nije borba sa psihom nego borba sa želucem koji i dalje traži ono na šta je navikao... jednostavno diktira svoje količine, zato od samog početka stalno pišem da mi je problem količina, ne vrsta hrane. Moje obroke tipa "bareno povrće" treba čitati kao "pola kila povrća i litar čorbe", i sve to lepo funkcioniše dok je u tanjiru karfiol i slično, ali kad se u tanjiru nađe nešto konkretno...
O, sad sam se izjadala kao što nisam odavno.
Danas idem bez UH i ne brojim kalorije:
D: limun
ispravka: R: salata, 3 odreska mesa, sir
U: neskafa s mlekom
V: šnicla, pavlaka, salata