ohrabrila si me onim rijecima i hvala ti na tome,za koliko si skinula 20kg ako sam dobro ispratila i jesi li svo vrijeme na brojanje kalorija.

Šalim se, zaista ne znam, možda deluje da imam nešto, ali nemam, ranije sam nosila jedinicu, daj bože da sam sad dvojka. E, danas mi kažu kako se mali brojevi "sad proizvode samo sa umecima" - paz' boga ti
, pa ne žele sve žene da izgledaju kao Samanta Foks, ja to volim što više da upakujem da ne štrči. Gre'ota, bilo je divnih
, u svim bojama, čak i šarenih, jedan je bio najnežnije roza s crnom čipkom... a sve italijanski... Pošla mi voda na usta.
Samo jedne godine sam za Novu godinu uradila nešto bajagi "za sreću"... i posle 9 dana upecala sadašnjeg muža, ne znam u šta se to računa, možda je i maler. 

Ma, bre, gde ces veci maler od praznog kreveta 

)... meri se ispod, preko, iznad, i meni dade 36D, šta god to značilo. Aha, nađoh, sad kaže da je trojka. Ali nema šanse, kod mene razlika između obima grudnog koša ispod grudi i preko samih grudi - svega 4,5 cm, pa to je mizerija.
Ko voli iskender, nek se javi po recopis...

Obim ispod grudi (preko rebara) - 81 cm. A grudi 84,5, znači nije čak ni 4,5 nego 3,5 cm razlike...
Bila je ukusna.
)... Mozda da kupim onaj secerni za jednokratnu upotrebu u seksi shopu pa da se bar zasladim posle doceka... 

lasata napisao:Mozda da kupim onaj secerni za jednokratnu upotrebu u seksi shopu pa da se bar zasladim posle doceka...
Juče sam baš-baš preterala za ručak i večeru, jesu količinski bile klasične restoranske porcije, ali kalorije... uffffff. Pokušaću da sračunam i da upišem u jučerašnji dan, a danas idem s minimumom minimuma.

, to izgleda otprilike ovako:

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.