Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 15 godine

Eh, Beo, bilo je leeeeepo dok je trajaloooooo... Danas pazim šta krkam dok je vaga još prijateljski nastrojena, mada je podozrivo gledam :evil: , ne znam na koju foru ne pokazuje ni gram više. Mislim, ne žalim se, samo se nadam da nije kvar. :D

Dakle, 1400:

D: limun + limun
    R: izmena: kriška sira, 2 mala dvopeka
    U: 1 punjena paprika, pola kiselog mleka 2 mala dvopeka
    V: 2 punjene paprike, pola kiselog mleka, 2 dvopeka, salata, čaša mleka

Edit*: Danas izmenjah jelovnik ali valjda je ovo oko 1400... nisam imala živaca da računam paprike, ali bile su skroz dijetalne. U stvari nisam imala živaca ni za šta, pa ni za spremanje jela posebno, imala sam incident s prašinom (istresla sam na sebe prašnjavu korpu tražeći nešto), tako da mi je istog trena buknulo grlo, nos, oči, sve redom, bljak.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Pobogu? :shock:

Pa kako na sebe?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To su one korpe iz nekadašnjih prodavnica Narodne radinosti... metar visoke, kao uzan valjak, pa dno od iverice... e, u tome držim rolne nekih svojih starih crteža, pa sam juče htela da pokažem sinu neke cake pošto i on sad ide na časove crtanja... a pretpostavka je bila da u korpi nema prašine, ali pogrešna pretpostavka. :cry: Istresla sam rolne sebi u krilo, a pošto sam pri tom visoko digla korpu... eto meni radosti, bukvalno sam se posula po glavi. Debil.

Danas mi vaga pokazuje više :D , volim njen smisao za ironiju.

R: dva dvopeka s topljenim sirom
    U: parče (prilično) dijetalne pice
    V: punjena paprika, salata, sir
    Poslednja izmena od dudank u 27 Nov 2009, 15:23, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 15 godine

od Misha79 » pre 15 godine

:zuba: Mili moj Dudić, potpuno te razumem :) I ja sam se danas tresnula po glavi, sreća pa nije bilo prašine, a i kuNtije su bile prazne... :wink:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • Liki
    Amater
    Amater

od Liki » pre 15 godine

Divim ti se na istrajnosti Dudo, a i na količinama klope koju podnosiš :wink: tako si sićušna a toliko... srećno brojanje...
    dudank napisao:"Draga gospođo nutricionist...kinjo(?),Da li čovek može da umre ako za ručak pojede dve pice, a za večeru tri?Unapred hvala, s najlepšim željama, blablabla..."
    mislim stvarno... :17:
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Liki napisao:tako si sićušna a toliko...

...alava. :16: Uh, jesam mnogo kapacitetna, uvek sam i bila, ni manje žene ni ješnijeg stvorenja, samo što mi se poslednjih godina ipak malo odrazilo na ehm... liniju. :oops:
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 15 godine

pa de bas pizzu :nasilan:
    napunise mi se usta vodurine :roll: :D
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • sellma-27
    Amater
    Amater

od sellma-27 » pre 15 godine

hahaha...kako sam pocela citati ovaj forum, nisam se vise nasmijala nego ovo za ovih 5 pizza za jedan dan :wink: :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:

svaka cast :)
  • colovic
    Početnik
    Početnik

od colovic » pre 15 godine

pa mislim druze stvarno nemas ni 50 kg a 5 pica to mu po mojoj matematici dodje na 10 kg.telesne tezine jedna znaci ja da spucam 9 bez jednog komadica (cose) da odbijem za svoje kg manje e pa mislim stvarni bwe druze ja bi se ugusila...hi hi hi (od srece) :16: a mozda i od jela :17:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Naravoucenije - nema gde ne (u)pada prasina i zato oprezno ubuduce :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hehe... sad znate s kim imate posla, dakle ne zovite me na slave i rođendane jer se ne isplatim. :D E, to je ono što ja sve vreme lupam glavu - kako je neko s takvim ludačkim metabolizmom mogao toliko da uspori. (Ali očigledno je mogao.)

Danas sam ustala kasno... videćemo šta se jede, vaga pokazuje malo više nego što bi trebalo (posle dva dana pažljivog brojanja kalorija :x ), pa bih mogla da malo oslušnem intuiciju (koja mi govori da punjene paprike nikako ne prijaju mojoj težini, a i ne volim ih).

R: Edit*: dvopek, čvarci, sir, crni luk
    V: isto, + pivo

Ukupno 2600 ili jače. Dakle, ovo NIJE primer dijetalne ishrane... ne pokušavajte kod svoje kuće. :D
    Poslednja izmena od dudank u 28 Nov 2009, 13:21, izmenjeno 1 put ukupno.
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

...alava. :16: Uh, jesam mnogo kapacitetna, uvek sam i bila, ni manje žene ni ješnijeg stvorenja, samo što mi se poslednjih godina ipak malo odrazilo na ehm... liniju. :oops:

Samo da se javi isti slučaj :mahac:
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Nema me sto godina u tvom dnevniku i onda vidim da se ovde jedu 5 pizza u jednom danu :shock: Dudo, Dudo, blago tebi, ja bih za nedelju dana tvoje ishrane vratila sve kile koje sam skidala pola godine :bas_tuzan: pa makar to bile i pizza-parče (a vidim da nisu)... A što se tiče punjenih paprika :09: nije mi jasno kako neko može da ih ne voli, te ih slobodno prosledi za NS :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Biljček, nisam se dobro izrazila... ne volim punjene paprike koje spema mm. :010: Imamo tri jela oko kojih se godinama gložimo, pošto on kaže da ja to spremam toliko jako da ne može da se jede... pa tako paprike uvek sprema on (da neko ne bi umro od mojih "prejakih", pretpostavljam :x ), tradicionalni đuveč sam morala da modifikujem, a podvarak se uopšte više i ne sprema u kući. :bas_tuzan:

E sad, stanje: pošto su mi te dijetalno-vodene paprike vrlo loše uticale na težinu... juče opet napravim rez i pređem na "koncentrovanu" hranu - tj. na čvarčiće (uz dvopek, sir i crni luk, i sve to zalijem pivom), po mom računu bilo je to oko 2600 kcal (možda i više), i danas se praktično vratim na težinu s tikera. Ne znam šta da kažem. :neznalica:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Pa ti udri po čvarcima :16: :16: .Imam i ja te nelogične momente, samo nemoj da te to prevari, metabolizam ti poturi nogu kad se najmanje nadaš. Ponese mene to što jedem ,a ono ništa ,onda nastavim...... ,uredno se merim i onda jednog dana iz čista mira 2kg više. (Od vazduha :angel: ). Naravno da neću čitav život da ne pojedem ono što volim, samo ne sme da se zaređa. (A i ja sve jadna volim :prasence: )
Odgovori 9033 postova