, ne znam na koju foru ne pokazuje ni gram više. Mislim, ne žalim se, samo se nadam da nije kvar. 
Dakle, 1400:
D: limun + limun
R: izmena: kriška sira, 2 mala dvopeka
U: 1 punjena paprika, pola kiselog mleka 2 mala dvopeka
V: 2 punjene paprike, pola kiselog mleka, 2 dvopeka, salata, čaša mleka
Edit*: Danas izmenjah jelovnik ali valjda je ovo oko 1400... nisam imala živaca da računam paprike, ali bile su skroz dijetalne. U stvari nisam imala živaca ni za šta, pa ni za spremanje jela posebno, imala sam incident s prašinom (istresla sam na sebe prašnjavu korpu tražeći nešto), tako da mi je istog trena buknulo grlo, nos, oči, sve redom, bljak.

Istresla sam rolne sebi u krilo, a pošto sam pri tom visoko digla korpu... eto meni radosti, bukvalno sam se posula po glavi. Debil.
Mili moj Dudić, potpuno te razumem
I ja sam se danas tresnula po glavi, sreća pa nije bilo prašine, a i kuNtije su bile prazne... 

Uh, jesam mnogo kapacitetna, uvek sam i bila, ni manje žene ni ješnijeg stvorenja, samo što mi se poslednjih godina ipak malo odrazilo na ehm... liniju. 

), pa bih mogla da malo oslušnem intuiciju (koja mi govori da punjene paprike nikako ne prijaju mojoj težini, a i ne volim ih).
pa makar to bile i pizza-parče (a vidim da nisu)... A što se tiče punjenih paprika
nije mi jasno kako neko može da ih ne voli, te ih slobodno prosledi za NS
Imamo tri jela oko kojih se godinama gložimo, pošto on kaže da ja to spremam toliko jako da ne može da se jede... pa tako paprike uvek sprema on (da neko ne bi umro od mojih "prejakih", pretpostavljam 
). Naravno da neću čitav život da ne pojedem ono što volim, samo ne sme da se zaređa. (A i ja sve jadna volim
)