Žak, nisam smaglila u restoran, ali pošto mi je bilo žao da propadne plan za brlj-veče, pozvala sam ekipu kod mene kući... zasukala rukave, spremila večeru, i slatko smo se upropastili od jela.
Sad mi je duša na mestu, samo je želudac malo izmešten.
Mishko, mm je imao super izraz za moje stare stvari... on je to zvao veličina AL... "absolutely large"...
Predlažem ti da stisneš srce i ratosiljaš se svih AL-ova, makar i po cenu da ideš u dva para pantalona k'o ja sad, jer nezamenljiv je osećaj kad otvoriš ormar i kažeš: "O, gle, pa ovo je ormar jedne fine vitke dame!"
(A ne Betmenov ormar sa kostimima za letenje, što je bio i u mom slučaju.
)Ode ova dama da spava... ljudi, nećete verovati... nije jelenko. Ošamutila me hrana.

.... Toliko sam rasteretila kućni budžet, da slobodno mogu da tražim i bundu i traku za trčanje. Skromnost na prvom mestu 

Mada, u suštini ti se u trudnoći bure-faza svede na 2-3 meseca... ne isplati se previše ni gomilati stvarčice. Ja sam se u prvoj džigulirala u trudničkim haljinama i pantalonama, ali u drugoj sam bila štedljiva i prošlepala sam se u muževljevim farmerkama i jaknama i jednom jedinom rastegljivom kompletiću za fine prilike. A najveći crnjak je što sam u obe trudnoće bila manja nego posle kad sam se ukrmila.

Pa jesu male, eh... sad sam ustala i izmerila (ostale su još 4, ali njih neću
U stvari nisu ni pice, još je ubitačniji nadev, a testo sam ja bućkala... Ali nemaju kečapa, sve je 100% prirodno.
).