Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 15 godine

Da se samoprijavim... :) Žak, nisam smaglila u restoran, ali pošto mi je bilo žao da propadne plan za brlj-veče, pozvala sam ekipu kod mene kući... zasukala rukave, spremila večeru, i slatko smo se upropastili od jela. :zuba: Sad mi je duša na mestu, samo je želudac malo izmešten. :16:

Mishko, mm je imao super izraz za moje stare stvari... on je to zvao veličina AL... "absolutely large"... :16: Predlažem ti da stisneš srce i ratosiljaš se svih AL-ova, makar i po cenu da ideš u dva para pantalona k'o ja sad, jer nezamenljiv je osećaj kad otvoriš ormar i kažeš: "O, gle, pa ovo je ormar jedne fine vitke dame!" 8) (A ne Betmenov ormar sa kostimima za letenje, što je bio i u mom slučaju. :evil: )

Ode ova dama da spava... ljudi, nećete verovati... nije jelenko. Ošamutila me hrana. :cry:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Opa, ovde uvek dobijam ideje. Elem, ja ne pušim skoro 2 godine i nije mi palo na pamet da tražim bundu......sad ću da tražim. :D .... Toliko sam rasteretila kućni budžet, da slobodno mogu da tražim i bundu i traku za trčanje. Skromnost na prvom mestu :evil:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Bravo za postignute rezultate i zasluzila si malo opustanje.
    Sto se bunde tice, ja je i ne zelim, zelim da ne cekam platu sa nestrpljenjem da kupim osnovne stvari.
  • jelenakg
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od jelenakg » pre 15 godine

dudank napisao:Da se samoprijavim... :) Žak, nisam smaglila u restoran, ali pošto mi je bilo žao da propadne plan za brlj-veče, pozvala sam ekipu kod mene kući... zasukala rukave, spremila večeru, i slatko smo se upropastili od jela. :zuba: Sad mi je duša na mestu, samo je želudac malo izmešten. :16:

Mishko, mm je imao super izraz za moje stare stvari... on je to zvao veličina AL... "absolutely large"... :16: Predlažem ti da stisneš srce i ratosiljaš se svih AL-ova, makar i po cenu da ideš u dva para pantalona k'o ja sad, jer nezamenljiv je osećaj kad otvoriš ormar i kažeš: "O, gle, pa ovo je ormar jedne fine vitke dame!" 8) (A ne Betmenov ormar sa kostimima za letenje, što je bio i u mom slučaju. :evil: )

Ode ova dama da spava... ljudi, nećete verovati... nije jelenko. Ošamutila me hrana. :cry:

ova zadnja recenica ti je eksta!! ha hah ahah

ja ne smem da bacam ALstvari,e sad da cujes i razlog?posto sam bila kao jedno prase to sam ostavila da kada budem trudna(zdravlja Boze) mogu da obucem....sad mozes misliti kolika sam bila..strasno
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

"absolutely large"...

Fantastican izraz :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

jelenakg napisao:
    dudank napisao:ja ne smem da bacam ALstvari,e sad da cujes i razlog?posto sam bila kao jedno prase to sam ostavila da kada budem trudna(zdravlja Boze) mogu da obucem....sad mozes misliti kolika sam bila..strasno

Uh, da, zaboravila sam na taj bebeći element. :) Bože zdravlja! :pivo: Mada, u suštini ti se u trudnoći bure-faza svede na 2-3 meseca... ne isplati se previše ni gomilati stvarčice. Ja sam se u prvoj džigulirala u trudničkim haljinama i pantalonama, ali u drugoj sam bila štedljiva i prošlepala sam se u muževljevim farmerkama i jaknama i jednom jedinom rastegljivom kompletiću za fine prilike. A najveći crnjak je što sam u obe trudnoće bila manja nego posle kad sam se ukrmila. :cry:

Elem, preživeh nekako jučerašnji dan... nije bilo količinski, ali je zato bilo kalorijska bomba i stvarno me je ošinulo u glavu (što bi rekli, "pij malo da te ne uhvati hrana" :16: ), a danas se (naravno) javlja problem slasnih zaostataka... pa će još malo da se brljka. :) Posle toga nemam priliku sve do idućeg četvrtka, pa tako dotle neće ni biti ždranja... a nema ni potrebe. Ovo je stvarno i definitivno dobar sistem, uopšte mi više ne pada teško da jedem dijetalno kad znam da sad mogu sebi da priuštim neko lepo ručkanje s vremena na vreme. Nekako sam zamišljala svoj budući život na isposničkim kupus salatama... uopšte nije tako, i nadam se da je ovo motivacija za sve koji se brinu šta posle. :)
  • colovic
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od colovic » pre 15 godine

e druze blago tebi ja jutros pravila cvet pogacu i stavila ma mali zalogaj u usta,iako mi je proteinski mogla bi parce al sve se jadna bojim i grize me savest,od vode sam ko u 6-om mes.trudnoce a kile stoje dobro je da je bar neko mogao da se ubije ko covek od hrane :cry: ja planiram rucak tek oko tri neznam vise koje metode da primenjujem nemrda vaga bem ti bas me unervozila jutros
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

ooo, ovde se fino njopka. :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Nekako sam zamišljala svoj budući život na isposničkim kupus salatama... uopšte nije tako, i nadam se da je ovo motivacija za sve koji se brinu šta posle. :)

Chek` da dodjemo do dana posle :D Treba preziveti sadasnjost :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa bre, Beo, ne ide da pišem onaj antimotivacioni deo... :16: ...da sam ovih 20 kila skidala skoro tri i po godine! :16: Trudim se iz petnih žila da budem supporter... Slika

A nisam smela da upišem ni jelovnik, upravo razmišljam da uputim jedno ovakvo pismo:

"Draga gospođo nutricionist...kinjo(?),

Da li čovek može da umre ako za ručak pojede dve pice, a za večeru tri?

Unapred hvala, s najlepšim željama, blablabla..."

Slika
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Ne zezaj? 5 pica?

Jesu to one mini pice? Al` opet, tri?

Aaaa, da, da, zaboravih istoriju tvoje golgote :) Pa, mislim da ce izmedju tebe i mene da bude mrtva trka ... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pardon, sinoć je bilo 5 (pet) za večeru, danas sam podelila dve za ručak, tri za večeru. :NN05: Pa jesu male, eh... sad sam ustala i izmerila (ostale su još 4, ali njih neću :evil: ), blago četvrtaste, otprilike 20x22 cm... to je malecno. :neznalica: U stvari nisu ni pice, još je ubitačniji nadev, a testo sam ja bućkala... Ali nemaju kečapa, sve je 100% prirodno. :) Jel' se to važi?
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Aha .. to ti peces pizzu u plehu od sporeta pa secesh na manje komade .. vidi, kad sam ja to pravila onda smo pleh delili nas cetvoro - i bilo je bash dosta da se hasa .. :D

Ali zato slatkisima nisam oprastala .. na slatkom mogu da zivim.

Ma, kad ide koza nek`ide i uze ... mogla si ladno i kecap :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Tačnije, na prevrnutom plehu... ali ovog puta extra nisam sekla, pravila sam svaku baška da bi bile krckave. :) U nadevu slanina, feta, kačkavalj, sveže pečurke, s time što je jednima osnova bio pečeni paradajz s belim lukom i bosiljkom... a na drugima crni luk na rebarca... ove druge su u stvari bolje (fazon sad već razglašene špijunske pite, znaće verovatno Jelenakg o čemu pričam :09: ).

A sutra na brojanje kalorija. :bas_tuzan:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Joj, kako to dobro zvuchi :(

E, zivote .. kad nemam mrsave gene ..
Odgovori 9033 postova