lasata napisao:Nena3110 napisao:Bravo za dva cvarka

Idi bre Neno... Ja se vracam da vidim kako je dobila dve zvezdice odjednom...
I ja sam sinoć gledala šta mi se desilo sa zvezdicama.

E 'vako... juče zbog nečeg ništa nisam mogla da upišem ovde, izgleda da me je z* brauzer, ali nikad nije kasno da upišem BRLJ... a još je ispao i pozitivan.

Ovako je to izgledalo:
- doručak - limun (ceđen s lukom + svež)
- ručak - najmirnije zaboravim da jedem, u neko doba se setim i smandrljam dva dvopeka reda radi
- užina - pozove me kuma da izađemo na piće posle milion godina i ja tu zveknem 4 tuborga (molim za razumevanje, dve nedelje bila sam na lekovima

)
- večera - karakterno odbijem ponuđenu mi picu (definitivno napredujem) i dođem kući; krenem da računam koliko kalorija ima pivo, setim se kako me je Giga grdio kad sam kalorije dopunjavala pivom, rešim da pivo apstrahujem, i za večeru kulturno odmerim čvarke, fetu, mleko, crni luk i dvopek u vrednosti od nekih... recimo 1100 kcal, u svakom slučaju nije bilo nikakvog neobuzdanog jedenja, sve na grame, ali bila je to lepa kalorijska bombica, a i lepa količinica
- noć - osveta fete i slanih čvaraka, celu noć sam se budila da ločem vodu (dakle, nisam dehidrirala ili tako nešto)
- jutro - 49.6 kila, i to pre odlaska u wc
I koji ja sad zaključak da izvučem sem da sam rođena da živim na čvarcima i pivu?
Šala, naravno da se danas vraćam normalnoj zdravoj hrani, ali u mom slučaju je definitivno brlj iz raja izašao, pri čemu ne mislim na jučerašnji, nego na onih 6 dana ljubavisanja s masnom hranom koji mi jesu nabacili malo težine, ali posle kojih se sad topim na svoje oči. Eto, zamorac probao i ostao živ.