Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Doramar
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od Doramar » pre 15 godine

super dudo, bas si me bila zabrinula.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Ko da ne ozdravi uz ovoliko pozitivne energije! :ljubav2: Hvala vam mnogo, drugarice drage!

Juče sam preležala skoro čitav dan, i danas sam ustala takoreći zdrava, ima još trun bolova i otoka, ali to je deset puta manje nego što je bilo. Izvukoh se ovaj put od hirurškog stola! :skakutalo:

E sad... što mi je bolje, nego što sam se izbezobrazila. Sinoć mi se prijelo nešto slatko :oops: , proverila sam datum, kreću oni dani... pa sam rešila da to zloupotrebim i da se počastim pošto imam izgovor. Ali bio je to fantastično kontrolisan brlj, tako da me danas ne grize savest, štaviše. :)

Nastavljam borbu protiv poslednjeg kila... danas:

D: limun, kupus salata
    R: kuvano povrće, jogurt
    U: isto
    V: goveđa pljeskavica, salata, sir

Ukupno 1200, bez brljanja!
  • Liki
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Liki » pre 15 godine

Dudo drago mi je da ti je bolje, čuvaj se draga, a jelovnik ti je mršav danas baš kao ti :D
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • colovic
    Početnik
    Početnik

od colovic » pre 15 godine

druze malo ti je to i okani se tog kila kad prestanes da mislis na to jadno kilo samo ce otici nekud :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ćuti, Žak, grabim sad dok nemam apetita. :16: Ma nije loše da se ima jedno kilo tamo-ovamo za zanimaciju ;) , ovako ga vratim pa skidam, inače bih se možda zanela pa vratila i dva-tri-četiri-pet-šest... a i treba da izvadim fleke od sinoć, što sam jela slatko. :oops:
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Drago mi je da si dobro :D cuvaj se :009:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

E pa Dudo bash mi je milo kad si prezdravila bez odlaska kod mrskih nam doktora :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Bas se radujem sto ti je bolje, i zelim ti prijatan dan, i sve dane koji dolaze, da uvek budes dobro! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala vam, lepe moje. :ljubav2:

Danas sam s vagom u zavadi, ili tačnije sa MS-om, ali ova frka od pre neki dan podsetila me je na to kako je kad si bolestan, nepomičan i u bolovima, tako da mi je današnji dan svejedno lep, šta god rekla vaga. :zuba: Pre svega je bitno da sam disciplinovana, to je sad na prvom mestu, da održim težinu i saživim se s njom... drugo je to što mi se ustalio apetit, tako da mi skoro uopšte više ne trebaju moje čorbice, jedem vrlo skromne količine svega... i treća lepa stvar je što sam prestala da smaram ukućane i jedem po nekom automatizmu, bez teorije o dijeti uz svaki obrok. :16: Dobro, to sam im i na početku rekla, da se pripreme da ću smarati jer je to jedini načn da držim sebe na uzici, i moram im priznati da su muški izdržali.

Ne znam da li ima svrhe da više pišem jelovnike, sad su definitivno svi na istu foru, s time što planiram da i nadalje ubacujem kontrolisane brljeve.

Nadam se da ću za dan-dva moći da nastavim sa svojim jadnim vežbicama koje sam tek započela... a taman sam dogurala do celih 12 trbušnjaka. :oops:
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

pisi jelovnike, bar dok ne svuces jos to 1 kilo, pa onda lagano...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Danas su bila tri kila, zahvaljujući ms-u. Ali jedno je već otperjalo... :mahalo:

Ništa, pišem svojih današnjih 1200 kcal:

D: limun (pojeli mi salatu :( )
    R: bareno povrće (šargarepa, tikvice, plavi patlidžan, celer, paprike, luk), 2 kašike niskomasne pavlake
    U: isto
    V: juneća šnicla, rendana rotkva s jogurtom :ljubav2: , dva dvopeka od hleba s lanom
    Poslednja izmena od dudank u 16 Nov 2009, 00:42, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

D: limun (pojeli mi salatu :( )

hahaha ... pa sta si radila sa njim? Limunada? Nije ti neki dorucak .. pa sto ne uze nesto drugo?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Limun jedem ja i ovako, bez ičega, i svi me u kući mrze zbog toga :09: , a ovaj limun je onaj s belim lukom, njega šljokam svake zime i proleća. :) Odlična stvar za imunitet i još štošta koješta.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Aaaa, to .. pa i ja pijem isto i bash ovih dana :)

Jedino sto ne pijem na prazan stomak i bez jela .. znachi, popijem neposredno pre rucka.
  • colovic
    Početnik
    Početnik

od colovic » pre 15 godine

au druze ja limun kad vidim sva se najezim mada citam ove svajcarske glupostinje kazu da je limun za sve za ten za imunitet za zelulit za svakaka cuda al ja ga unosim samo kroz salatu mnogo sam cudna po pitanju hrane :evil: samo ti cepaj limuncice pa ces nam biti jos mrsavija(ako je to moguce) :-P ja ponekad pozelim da imam anoreksiju majke mi al to mene nemoz da zadesi vakcinisali me u bolnici pri rodjenju od toga umesto od zutice :16: :16:
Odgovori 9033 postova