Hvala vam mnogo, drugarice drage!
, proverila sam datum, kreću oni dani... pa sam rešila da to zloupotrebim i da se počastim pošto imam izgovor. Ali bio je to fantastično kontrolisan brlj, tako da me danas ne grize savest, štaviše.

Ma nije loše da se ima jedno kilo tamo-ovamo za zanimaciju
, ovako ga vratim pa skidam, inače bih se možda zanela pa vratila i dva-tri-četiri-pet-šest... a i treba da izvadim fleke od sinoć, što sam jela slatko. 

cuvaj se 

Pre svega je bitno da sam disciplinovana, to je sad na prvom mestu, da održim težinu i saživim se s njom... drugo je to što mi se ustalio apetit, tako da mi skoro uopšte više ne trebaju moje čorbice, jedem vrlo skromne količine svega... i treća lepa stvar je što sam prestala da smaram ukućane i jedem po nekom automatizmu, bez teorije o dijeti uz svaki obrok.
Dobro, to sam im i na početku rekla, da se pripreme da ću smarati jer je to jedini načn da držim sebe na uzici, i moram im priznati da su muški izdržali.

)
, dva dvopeka od hleba s lanom
D: limun (pojeli mi salatu)

, a ovaj limun je onaj s belim lukom, njega šljokam svake zime i proleća.
Odlična stvar za imunitet i još štošta koješta.

samo ti cepaj limuncice pa ces nam biti jos mrsavija(ako je to moguce)
ja ponekad pozelim da imam anoreksiju majke mi al to mene nemoz da zadesi vakcinisali me u bolnici pri rodjenju od toga umesto od zutice

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.