Kad jednom prodru, znaju da čuče u čoveku godinama pa da podivljaju, jednostavno ti niko ne garantuje da nema recidiva. A što su me izlečili... još su me i dodatno spolja zarazili, mislim na prvu petoricu.
Šesti je bio privatni hirurg, to se otprilike podrazumeva, i ovde ću ko zna koji put još jednom do zemlje da mu se poklonim jer mi za 9,5 meseci lečenja nije uzeo žutu banku sem što sam morala da platim anesteziologa i materijal. Video čovek da je težak slučaj, eto šta je lekarska etika!

, a tu je i dodatna komplikacija što, za razliku od pre 8 godina, sad samo ja u kući zarađujem, tako da ne moram da pričam šta bi bilo u slučaju da zaglavim kod hirurga. Imala sam nekoliko puta ovakve upale unutrašnjeg tkiva, dosad ih je organizam svaki put savladao... ali nikad nisu bile ovako jake, tako da mi ostaje samo da se nadam.
Polako spada ono malo što sam prebacila preko težine na tikeru, bar to je utešno. 

, drži se i čuvaj...samo pozitivno razmišljaj i sve će biti najbolje... mislim na tebe 

, mislim da je kriza prošla. Nisam još 100% sigurna, ali ako ovako nastavi, za dva-tri dana ja sam zdrava.
Sve vas
!!!!!

za bolnu Dudu, drago mi je da ti je bolje 

jako mi je drago da ti je bolje!!! 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.