BeogradjankaONLINE napisao:ali ako je stomak vraca na dojucerasnju ishranu znachi da mu to prija ..
Prija njemu, al' ne prija meni.

Šalim se, ali jeste se siroma' odvikao... mnogo je ovo bilo meseci.
BeogradjankaONLINE napisao: jbg, uzmi Dudo 4 cvarka .. i corbu ... i umesto 1 hleba 2 ..
E, ovo je već sadizam...

Beo, kad dođu praznici, obećavam da ću ti napisati "uzmi pola sarme"...

Šta da radim kad volem, ti bar razumeš.
lasata napisao:Puzicu, ti si definitivno zavrsila sa dijetom i sada pocni da osluskujes svoj organizam i da jedes ono sto ti se jede i koliko ti se jede... Naravno bez prejedanja jer cilj je i bio da se takvih navika resimo... I nemoj da racunas koliko kalorija unosis nego koliko trosis... Ako mene pitas (a ne pitas

) trebalo bi da se okrenes normalnom rezimu ishrane i da uvedes redovnu fizicku aktivnost...

Ovo je najlepši post, zbog ovog "normalni režim ishrane".

Lass, i ja o tome maštam, ali mi je i dalje frka da ne krene kilaža naviše... a volela bih i da je oborim još malo, titram tu na granici, zato i glumim sama sebi zamorče... bar ćemo posle ovog eksperimenta znati da li je bio pametan ili ne. E sad pazi, nije da ne pitam... vidiš da sam dosad poslušala sve tvoje savete, naučila sam da jedem minimum 3 obroka dnevno, uvela čak neku vrstu doručka, jedem isključivo po jedan normalan tanjir jela za obrok, pazim pomalo na kombinacije, pijem vodu... i to nameravam i da zadržim i uopšte mi nije teško da se držim toga, jedino nemam baš načina da drastično povećam fizičku aktivnost, ali sam se ipak razmrdala. Dakle, pitanje - ako meni npr. sad teoretski treba, recimo, 1600 kcal dnevno (lupam broj napamet, ali recimo da je toliko, bazalni + neka mala dnevna potrošnja), a moj organizam se očigledno navikao da troši 1200, kako ga naterati da "prepozna" da može i treba da troši 1600? Tj. ja se nadam da će ovaj kalorijski šok ipak malo naterati da shvati... ako ne shvati, onda imam mnogo glup organizam, pa mi ne ginu moje lepe čorbice.