Odgovori 701 post
Moj dnevnik ...
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Moj dnevnik ...

od volja cini cuda » pre 8 godine

Videla sam sad slike. Sad se sve jako dobro vidi! Evo ja cu vam reci iskreno onako kad vas vidim preko slika. Taj vas visak je zaista sporedna stvar. Vi lepo izgledate i proporcionalno sa tim viskom koji imate. Meni da sam na vasem mestu nikad ne bi bila motivacija ta brojka na vagi vec bi mi motiv bio da se oslobodim lekova i bolesti. Citala bih i prevrnula bih svaki kamen ako treba ali ne bih prihvatila dijabetes kao stanje i lekove kao resnje.
    Dijabetes je produkt:ishrana, nezdravi stil zivota(pusenje i alkohol), nekretanje i psihicko stanje osobe(stres,nerviranje,besovi,..). Eto ja bih od toga krenula. Napravila bih jednu dobru analizu sebe i svojih zivotnih navika i krenula bih na jedno doobro spremanje sebe. Kao kad spremate kucu pa se sve cakli. Hehe. Ne zamerite mi na mojoj isktenosti i nekom opazanju.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 8 godine

Smatram da su ipak stes i nezadovoljstvo glavni okidači za mnoge "bolesti". Nikad se nisam takmičila sa drugima pa ne želim ni sada. Drži svoj tempo i služaj svoje telo. Prelepo izgledaš, sijaš, blistaš :) svaka čast :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 8 godine

Sjajno izgledaš Olivera, svi komplimenti! :) :skakutalo:
    Ovo nije prvi put da spominješ da se brojka na vagi ne menja a da su tvoji obimi manji. Prema tome, važno je kako izgledaš i kako se osećaš a i vaga će jednog dana da pokaže promenu, pre ili kasnije :wink:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 8 godine

Prvo super izgledas! Vidi se da si bas srecna na slikama.
    Skroz razumijem da ti se nije dalo da pises dok si se bavila doktorima. Meni je sada tako, sa tatom prolazim cijeli taj put.
    Drago mi je zbog nalaza, a vjerujem da ce biti jos bolji sa 70.
    :mahalo:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 8 godine

Devojke hvala puno na lepim recima, svaki komentar mi puno znaci i ne zameram uopste, naprotiv bas zelim Vase iskrene
    komentare i misljenja... Stvarno sam se osecala super i bila srecna... :wink:

Debeliccka primer za obimi mi je sama haljina, kupila sam je 3 nedelje pre svadbe (mislim da je bilo tada), bila mi je sasvim uz telo prilepjena i prelepo mi je stajala, kad sam je obukla za svadbu okretala se oko mene (donji dio) a i gore mi je bila velika (vidi se i na slike, barem ja mogu da vidim), iako sam povremeno pratila kilazu, i bila je ista (osim sto je jednom bilo nesto manje) ... :oops:
    Iskreno ja sam zadovoljna ovako :020: pa sad ako vaga resi da ide dolje bice super kao broj :wink:

narcisa zao mi je za tvog tatu, samo budi hrabra i sve ce biti u redu... doktori, bolnice uvjek je tako, ali kad se mora, mora se izdrzati... :ljubav:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 8 godine

Olivera, divna je haljina i odlično ti stoji, ali navijam da ubrzo bude velika i da moraš da kupiš drugu! :-P

I definitivno imaš lepu građu, i pre sam rekla, ali na ovim slikama se baš vidi!
  • oliveras
    Amater
    Amater

dudank hvala :020:

Haljina je spremnjena i sigurna sam da ce tamo i da ostane :26: , idemo dalje za novu :pivo:
    Slika
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 8 godine

Prelepo izgledaš !!!

Drago mi je da si se vratila na forum ... druženje se nastavlja :skakutalo:
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 8 godine

Stara ekipa se opet okuplja, vreme je da forum opet malo zaživi :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala Olivera :009: .
    A kad se skroz sredis fino suzis haljinu :wink: .
    Ja imam desetak stvari na lageru koje ovozavam, ali necu jos da ih prekrajam da ne bih morala opet.

:mahalo:
  • oliveras
    Amater
    Amater

Pozdrav drustvo, citam Vas ali nekako nisam raspolozena za pisanje...valjda ovo kisno vreme tako utice na raspolozenje, a i nemam bas nesto novo sto bi pisala...ali vidim da mi dnevnik ide na drugoj strani pa evo da napisem bar danasni jelovnik...
    leonida , narcisa , TZLj :30:

D ovas,lan,susam,cija, jogurt
    R musaka sa plavim patlidzanom, krastavac salata, hleb
    V omlet (2 jaja) sa blitvom, sir
    Slika
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Drago mi je da si se javila. Podizem ja dnevnike koji su mi dragi, ne bi iscurio :wink: .
    Fino jedes, sto je bitno, a raspolozenje ce se vratiti.
    Ima nas koji necemo uteci sa foruma, pa nam pisi kad te uhvati inspiracija.
    :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 8 godine

Koliko me sećanje služi, kod tebe vaga baš nije htela da sarađuje ali zato telo jeste, što je daleko važnije :) ...
    Kako ide sada kod tebe? Nešto novo sa vagom, ishranom, nalazima?
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • oliveras
    Amater
    Amater

Zdravo starim i novim clanovima foruma, vidim da ima dosta povratanika, svima zelim srecna i uspjesna dijeta :mahalo:

Posle pauze od nekoliko mjeseca evo mene opet da podignem dnevnik da mi ne iscuri jer sigurna sam da cu nastaviti da pisem, a i da ce mi trebati...

Debeliccka ja i vaga smo u nikakve odnose, imam cak i visak (+3) za ovih nekoliko mjeseca, opustila se malo, sto nisam smela, ali neredovni obroci kod mene cuda prave, nije strasno ali uzasno nervira... sad se vracam polako u kolosek, evo desetak dana kako brojim kalorii, imam i prvi minus (-1,4), uspecu valjda da se vratim na kilazu sa tickera...
    Nalazi su mi bili dobri, zdravje je ok, samo sam ja u neki zacarani krug vec nekoliko mjeseca i nikako da uspem da iskocim, i samo se vrtim... Znam da nema opravdanja za plus, svjesna sam toga, ali neraspolozenje i nespavanje ucini su svoje... :placljivko:
    Idemo dalje...
    Jelovnik danas:
    02.02 dan9
    D oves,lan,peceni susam,jogurt
    R podvarak bez mesa sa malo riza, masline, hleb 1 parce, supa/voda
    V dva kuvana jaja, sir, ajvar

Drzim se okvirno oko 1250-1350 kalorija , retko nekad 1200, jos nisam imala pravi VK dan,osim jedne malo VK vecere... videcu kako ide... :mahalo:
    Slika
  • Yo-Yo
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 8 godine

od Yo-Yo » pre 8 godine

Srecan povratak i ne trebao ti nikad vise!

Svi imaju faze kad se zasite dijetalisanja (i bilo cega drugog u zivotu) a plus od 3kg je nesto sto ces brzo srediti. :mahalo:
    Slika
Odgovori 701 post