ali ne trebam jer onda idem odma u plus (jos vucem od VK dan), a za dorucak mi najvise odgovara ovas sa jogurtom ili voce isto sa zitaricama i vodu....

Helen napisao:Olivera Super ti je jelovnik ali zašto si prestala da brojiš i meriš? Baš ti se lepo vaga pokrenula kad si počela da brojiš. Vidim da te je iznervirao taj VK dan, ali proći će
, jednostavno ne mogu uvjek sve tacno izmeriti, a priprema rucka sa merenjem mi se razvuce
a i pocele su mi guzve oko svadbe, pripreme i nekako nemam vremena da sve merim, pa racunam ... zvuci kao izgovor, no istina je da ne vidim rezultate pa mozda zato i ovako radim, jednostavno umorila sam se... nekako otprilike znam koju kolicinu trebam pojesti, valda je tacno, drzim se pravila, a za to sto neznam izmerim....
narcisa napisao:U salati je moc. Tri rotkvice su mi bas nekako malo....
VK zna da se zadrzi,ali se onda pokrene. Jednom u 15 dana bar treba da ga bude. Kapiram da kad se jede dugo niskokaloricno tijelo bude prestraseno i cim se dokopa nekog jaceg unosa skladisti ga. I manje koristi svakodnevne unose. Zato ga treba s vremena na vrijeme obavijestiti da nema razloga za strah.
, pa cu onda opet kukati

Dovoljno si naučila iz onih nekoliko dana brojanja... Možeš ti i ovako da paziš da ne bude premalo i da nastojiš da ne bude svaki dan isti tj da variraš sa kalorijskim unosom.. i bez brojanja. Pa ja u životu nikad nisam brojala kalorije nego sasvim spontano to sve sprovodim a spontano i variram, kako mi dođe. Samo sam jednom eksperimentalno izbrojala, ali nisam baš ni umela (ispalo da unosim skoro 2000 kcal dnevno za održavanje 57 eventualno 58 kg, ne znam koliko sam eventualno promašila sa zbirom),

Debeliccka napisao:Ma ne moraš ti da brojiš,.... Dovoljno si naučila iz onih nekoliko dana brojanja... Možeš ti i ovako da paziš da ne bude premalo i da nastojiš da ne bude svaki dan isti tj da variraš sa kalorijskim unosom.. i bez brojanja...
Za VK dan, polako, stabilizuj se malo, uđi u štos, dođi u fazu da vidiš da stvari funkcionišu nekim pravilnim ritmom pa pokušaj opet, ali na drugačiji način. Estra slab D i R, i udarna večera (sačinjena od relativno istovrsnih odnosno sličnih namirnica).
leonida napisao:Ma i ja odavno ne brojim ... bitno je imati orijentaciju u glavi ... ne preterati sa kaloričnim namirnicama ... neskrobno povrće je kalorijski totalno nebitno i zanemarivo ... zaista ga jedem u neverovatnih količinama.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.