nisam uzela za sebe nesto drugo

), ali moralo je tako, ispala je vecera u goste i nisam mogla meriti 

.
.
.

.
isto tako nešto iskrsne. Ili odem nekuda, ili mama napravi nesto fino 

Vedrana napisao:Olivera, koliko vidim po tikeru, ti i ja smo skinule približno isti broj kilograma, a cilj nam je isti... Ja čak razmišljam da, kada dođem na 70kg, cilj pomerim na 65, ali otom - potom.
, samo sto sam ja duzi period skidala te kile zbog bolesti i godine, tebi ide brze , drago mi je za to i sigurna sam da ces postici i drugi cilj, od srca ti zelim to
meni je dosta i prvi
Tebi_Za_Ljubav napisao:Znala sam par dana unapred sanjati o hrani za VK dan i planirati šta cu da jedem. Retko kad sam pojela ono što sam planiralaisto tako nešto iskrsne. Ili odem nekuda, ili mama napravi nesto fino
Tebi_Za_Ljubav napisao:Pogledala sam sad spisak "dozvoljene" hrane što je postavila leonida. Po hrono u restrikciji za večeru se ne preporučuje ni sirova šargarepa ni crvena rotkvica ni ništa sto je narandžasto/crveno. Jogurt je u Hrono zabranjuje. Ali je dozvoljeno kiselo mleko

.... ne stizem nista da izmerim od hrane, a nit da izracunam...stanje na vagi bilo je u mali plus, jedan kg. ali se polako vracam na staro kao na tikeru...valjda necu da idem opet gore 

jogurt ne zbog načina na koji se pravi...još davno su meni govorili da se u jogurt ubacuje skrob da bi bio gust. Kiselo mleko bar ja jedem domaće i više mi prija. Inače sam za sve domaće ako postoji mogućnost pa makar to i pomalo odudaralo od pravila. Jer nećemo ceo zivot ziveti po nečijim pravilima i modifikacija je uvek dobrodošla (ako pije vodu). NE znam jesam li kod tebe to već napisala, ali što se tiče crvene hrane, ne preporučuju je ni deci do 1.godine pa ja onako laički pretpostavljam da ima nešto u sebi što otežava varenje 

ne brinem za gramove vec za moje kilograme, koje odma idu gore

Korisnika u ovom forumu: crnooka i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.