No, ti isprobaj tako kako mislis. Pa ako vidis da ne ispunjava tvoje ciljeve, ti nesto promeni.

oliveras napisao: zelim normalnu pravilno kombiniranu ishranu za celi zivot, koja ce odgovarati meni i mom seceru (momentalno je ovako u redu)....pa makar i da nemam neki veliki pomak u kilazi.
volja cini cuda napisao:..pa ja ne znam po kojim vrednostima vi u Makedoniji merite secer ali vrednosti 4-5 su referentne, da ne kazem idealne vrednosti. Donja granica za secer ti je 3, 3 mmol/L. Ti nemas nizak secer ako ti je toliko kolik kazes. Referentne vrednosti su 3,4-6,1 mmol/L. ....... Nakon jela secer je dobar ako je < 7,8 mmol/L.
leonida napisao:
Bravo, Olivera, samo to je i bitno ... živeti normalno, bez opterećenja, hraniti se kako nam uslovi diktiraju u datom momentu birajući iz trenutno dostupne ponude pravilne kombinacije ... i biti zdrav ...
Sa takvim razmišljanjem ni švedski sto više nije nikakav problem ... odabereš ono što najviše voliš, a ne SVE !!!
oliveras napisao: jer nisam htela da opterecujem forumase jer ipak ovo nije forum za dijabetis,
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.