Moram da se pohvalim, jako sam sretna... pozvala me juce sestra da idem i pravim joj drustvo u shoping, trebala je kupiti neke sitnice, i ja sam prihvatila....Setajuci nasla sam jednu jako lepu blusu i sad mislim se koju velicinu da uzmem, ako je sa M,L,XL obicno uzimam barem XL a nekad i sa vise XXX, juce sam kupila SAMO
L bez nijednog X. Zatim uzmem jednu lepu lanenu tamno plavu kosulju i ja pocela , aj da ne bude 48-50 (kako sam inace uzimala, jer sam smrsala) , uzmem 46, a moja sestra ide zamnom i uzima 44 kaze velika ti je 46, ja ma nema sanse...probam L bluzu, tacna, e sad kosulja, 46 velika, 44 isto, 42 sasvim malo komotna , ja stoim gledam se u ogledalu i nemogu da vjerujem
42 a meni tacna... i uzmem je naravno

Pa onda radosna sto mi je kosulja 42 , uzmem jos i jaknicu/mantilcic 44 (sasvim komotnu), pa jos jednu jaknu (bila na popust), i tako neplanirano ja napravim shoping mesto sestre
Presretna sam, iako vaga stoi, mada moram da proverim dali je tacna i ispravna, jer svi kazu da im vise pokazuje, (danas je bilo -500 gr. ali sacekacu jos neki dan) ove brojke su me nekako epten iznenadile, nisam ocekivala toliko veliku promenu ... merila sam obline drugog meseca UN-ke i na kraju, ali nije mi bila neka velika razlika, ili pa ja nisam se dobro izmerila...
Kako i da je ima razlike, ima i to se vidi...
Evo i od danas menjam dorucak, nece biti vise smutija i voce vec nesto konkretno...pravi dorucak, a voce ide za uzinu nakon dorucka/rucka...
dan 22
D crvene paprike sa jajima, sir, dvopek 2 kom. ( dvopek pecem u onaj mali toster pre obroka)
U kafa (dorucak me zasitio)
R boranija sa mlevenog mesa i mesanog povrca, zelena salata, hleb
V dve narandze, solja mleka
Oprostite za duzini posta, ja se raspisah...ali moram ovo negde da napisem jer nemogu da drzim u sebi