sutra:
80/91 S
D 2 jabuke sa lanom i cimetom
U kivi
R varivo sa krompirom, boranijom i sargarepom, kupus salata, tostiran hleb
V pola od rucka, salata krastavac

Bese to jedno ne ni tako kratko putovanje od 90. dana, a svako takvo iskustvo mora da donese i neke lekcije....nadam se da odprilike imas negde na pameti kako i sta dalje.

I ja volim cedjene sokove. Ti vitamini se najbrze nadju u nasoj krvi..kad popijemo pa vec za 15 minuta. Takodje jako je zdravo da se ubaci i zelenis tipa kelj spanac ili blitva(bogato hlorofilom). Pomešaju se ukusi i ni ne osetis da si stavila..

. Ja se osecam odlicno, lakse, imam vise energije, lakse obavjam poslove, krvna slika mi je odlicna, secer isto... Najvise sam zadovoljna sama sa sobom sto sam uspela prvo da izdrzim tri meseca, da stavim sebe u neki red, da se nateram da jedem puunoo povrce (osim krompir i pirinac koi su bili za mene glavni), da doruckujem i sto sam naucila kako da kombinujem hranu. Moram reci da nije bilo foruma sigurno ne bi izdrzala, Vi ste mi bili velika podrska i motivacija da nastavim dalje i onda kada nisam imala minuse, hvala Vam

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.