14.11.2016.
D: tunjevina, sir, hleb, paradajz
R: jaja, sir, paradajz
U: sok od jabuke, šargarepe i cvekle
V: 2 kiflice sa viršlama

15.11.2016.
D: jaja, jogurt, spanać, hleb
...osećam kao da sam se ugojila iako vaga stoji kao na tikeru...
Slažem se sa ovim. Samo polako i strpljivo. Nekad nije lako ... ali nije ni preteško. U jednom momentu ti zdrava ishrana pređe u naviku i ne možeš puno da zabrljaš. Ja sam u ovoj svojoj krizi zadnja 2 meseca i pored maksimalno neorganizovane ishrane i krajnje depresivnog stanja dobila samo 2 kila. Kažem samo, jer bih u ovakvoj situaciji, ja koja sam sve krize u životu lečila hranom, da nisam navikla na zdravu hranu dobila bar 10 kila ... hoću da kažem da se organizam navikne na ispravno ako dovoljno dugo poštuješ pravila.Nije sprint nego maraton tako da je bitno da se vraćam, a do cilja ću stići kad tad![]()
Svi kazu da su ovakvi motivi losi, mada ja to ne gledam tako. Ako je rezultat vidljiv i trajan svejedno je sta nas motivisalo da to napravimo.Za dve nedelje idem na put da posetim novog momka i želim da se makar malo zategnem za to vreme, tako da planiram da pokušam neki malo ubrzaniji režim u naredne dve nedelje![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.