Jao ta Slatka kuća,sanjam je noću
Sad je zaobilazim u širokom luku,,,E i ja sam videla taj recept pre neki dan i moraću da ga probam,zvuči mljac...

Sad je zaobilazim u širokom luku,,,

)

Mada priznajem da mi se dešavalo da toliko napunim želudac da nema mesta ni za vodu 

strelica0 napisao:Jao ta Slatka kuća,sanjam je noću
obroci su zanimljivi i raznovrsni ali isto tako komplikovani za pripremu, bar iz mog ugla
Ali kako uspevate da popijete 2 i po do 3l vode?
Ja jedva stignem do 2l 

Dosta mi je što moje vršnjakinje ljudi oslovljavaju sa "devojčice" a mene odavno sa "gospođo" i "teto"

. Meni su banane dovoljno slatke same po sebi, čak sam mm-u pravila sa kakaom bez dodatka šećera ili meda, i svideo mu se. Doduše ... nisam natrpala neverovatnu količinu kakaoa
, više da malo obojim ...
Ne mogu potpuno da izbacim slatko, pokušala sam to više puta i na kraju pojedem 3 čokolade za jedan dan

Meni mnogi slatkiši nisu dovoljno slatki. Čokolade preferiram mlečne sa dodatnom karamele po mogućnostvu
Bukvalno mi ništa nije dovoljno slatko. 
Helen napisao:Milane, mooolim te nemoj da mi persirašDosta mi je što moje vršnjakinje ljudi oslovljavaju sa "devojčice" a mene odavno sa "gospođo" i "teto"
![]()
Pijem vodu sa limunom. Na 2l vode iscedim jedan limun, stavim u flašu i držim je pored sebe ceo dan. I pijem non stop osim posle obroka. Bez limuna ne mogu ni ja, ali ovako ima lepši ukus a i zdravo je
Ja praktikujem 2l ciste vode. Supe, limunade i cajeve tu ne racunam... U osnovi dovoljno, ali ne bi bilo lose da jos povecam...
Ja volim one ultra slatke
iz slakte kuce konkretno "eurodessert" je savrsen...
A limun je svakako vrlo koristan za organizam!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.