Salim se. Nista lepse nego kada se ostvari takav balans jake ishrane i treninga koji je adekvatan za odrzavanje kilaze!
Kako je bio pasulj?R: Pasulj (spremljen po makednoski, ono tavche gravche)
Toga sam se i bojao.Ako nastavis da izbacujes jelovnike niko ti u dnevnik doci nece![]()
Ako se ja pitam, izgledaš kao idealan uzor nekog ko je pametno smršao i pametno održava težinu, jedući sve što vole mladi, ali uz fizičku aktivnost i bez preterivanja. I korisno je da imamo takav dnevnik ovde, jer model ne treba da bude 3 ili 5 ili 9 meseci izgladnjivanja i glupiranja sa nutritivno siromašnim dijetama, pa opet opleti po svemu najgorem i vrati se za godinu dana još deblji. Ovo isto pišem već 7 godina, nekad s rezultatom a nekad uzalud, pa se nadam da će bar neko na osnovu tvog dnevnika da shvati poentu. (Jer me odavno mrzi da pišem svoj dnevnik, jedem dosadno kvalitetno.)sa ovim dnevnicima izgledam kao da vadim mast ostalima.
Pričam o pametnom pristupu, ne teraj još i ti mak na konac.
Mislim da nema nacina ishrane koji znaci izgladnjivanje. Niti bi neko mogao da izdrzi to, sem ako nije u logoru. Svaka dijeta ima preporucene kolicine, ali naravno da svako treba da bude sit bilo koji rezim da odabere. Ako neko gladuje znaci da pravi gresku u startu.Ako se ja pitam, izgledaš kao idealan uzor nekog ko je pametno smršao i pametno održava težinu ... jer model ne treba da bude 3 ili 5 ili 9 meseci izgladnjivanja i glupiranja sa nutritivno siromašnim dijetama, pa opet opleti po svemu najgorem i vrati se za godinu dana još deblji ...
Gazirane sokovve koristimsamo kad se lijecimm od mamurluika, styo xznaci sutra.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.