.
Iz tvog pozdravnog posta se jasno vidi da si se baš uhvatio u koštac sa tom nemani.....
Nadam se da ćeš imati volje da nam otkriješ "oružje" koje si koristio 

. 

Ali da bi na jednom mjestu nesto dobio moras na drugom nesto zrtvovati. Fizicki trening je, pored sto trosi kalorije, jako dobra antistres terapija, pogotovo kardio trening, ono kad sve curi sa tebe. 

feder993 napisao:Braaaavo! Kapiram da s takvim načinom izgledaš odlično. Tegovi su ti najpametnija investicija.![]()
A kakav ti je jelovnik? Imam ja jednog takvog u porodici samo što nikako da krene. Troši se sa FA kao lud, ali ubiše ga kasni obroci.
Jedem nekada i van kuce kad bas moram, ali izbjegavam pekare i ulicne kioske, jer je to u 99% slucajeva smece.

Vedrana napisao:U pravu je Leonida. Ne bih da solim pamet tebi koji si ostvario fantastičan uspeh, ali gaziranih napitaka se treba odreći sasvim.
Čini mi se da o tome nisam pisala na forumu, ali podeliću ovde...Kada sam prošle godine radila analize krvi i urina po uputu izabranog lekara, nalazi krvi su pokazali jedan parametar vezan za jetru, koji je bio blago poremećen, a kao posledica konzumiranja gaziranih pića (tada sam se nalivala baš tim Pepsijem). Lekar mi je rekao da to nije ništa zabrinjavajuće, ali da treba da izbacim gazirano i da će se to vratiti u normalu.

Vedrana napisao:Inače, imam i ja ajvara (onog domaćeg)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.