! Meni su ruke uvijek bile jače, a sad su nepregledne planine sala
. Nikad nisam nosila ništa bez rukava a uvijek sam željela. I moj je cilj konferkcijski 42.
! Meni su ruke uvijek bile jače, a sad su nepregledne planine sala
. Nikad nisam nosila ništa bez rukava a uvijek sam željela. I moj je cilj konferkcijski 42.

verujem da su vežbe jedine i prave-prirodne. A samim ti se pospešuje celokupno zdravlje. Nisam neki tremaroš i prpadžija od operacija, ali znam da i "rutinske" operacije umeju da krenu po zlu, pa što se ne mora...Same smo krive za svoj izgled. Same treba i da se dovedemo u red.

...
. Opasan off topic smo razbacile po Leonidinom dnevniku i izvinjavamo se. Trudićemo se da ubuduće škrabamo po našim kućicama.
(ozb predlažem Sinjorinin dnevnik tamo mi je nekako najveselija atmosfera
- imam i ja repliku - glasanje?) Ili ako Leonidi nije frka ovdje da pišemo iako je ova tema uopšte ne interesuje?

. To smrzavanje na tvoje trenutno stanje nije uopšte pametna ideja. Ja kad se dovedem u to stanje moram hitno zaspati i pokriti se po glavi. 

.
A meni nikada nije hladno zbog salca, uvijek se znojim, i na minus 15.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.