od 314pezos » pre 8 godine
Bolje da sam prespavao ovu godinu, preživeh jučerašnji dan, mogao vam je vaš drugar Giga biti na onom svetu, sekunde su me delile od odlaska tamo ... al juče jednostavno nisam bio u stanju da bilo šta pišem o tome.
Bih juče u Beogradu u nabavci robe za radnju i u povratku idem autoputem od Beograda ka Šimanovcima i posle skretanja za Dobanovce, naspram naselja Grmovac, u poslednjem trenutku spazim kamiončinu kako, nekontrolisano u punoj brzini ide na mene, ne znam kako, valjda onaj životinjski instikt je proradio u meni i ja isto tako instiktivno smotah u levu traku gde srećom nije bilo nikoga i u tom sekundu duga šleperčina protutnja kraj mene, kako skrenuh valjda sam nesvesno i legao na sirenu te je to valjda trglo vozača bugarskog kamiona koji je kako pretpostavljam zaspao za volanom i nesvesno legao na gas, te je kako se trgao iz sna počeo boriti da obuzda i zaustavi zahuktali kamion što mu je u uspelo i stao je u zaustavnu traku. Ja prođoh kraj njega, svirnuh mu i ode dalje, te nakon par km izađoh sa autoputa kod šimanovaca i krnješevaca te tu stadoh i ispovraćah se najstrašnije, valjda me tada strah stigao, tako me i sinoć kad dođoh sa posla uhvatila neka drhtavica pa i legoh ranije.
No dobro je, sve je dobro što se dobrim svrši, a tuti bugarinu želim sve najbolje u daljem putu da ne unesreći nekoga a i sebe.