od leonida » pre 9 godine
Drago mi je što si se vratio.
Srećno!
Mogu ti reći da sam ja nekako uspela da pobedim psihu ... nema više nekontrolisanih prežderavanja ... sad sam na ovom kratkom odmoru bila totalno opuštena i jela sam apsolutno sve što mi je došlo pod ruke, uključujući i po koji kolač (ali jednostavno nisam imala potrebu da pojedem 5 kolača, nego samo jedan), jela sam više nego obično, ali sam i šetala puno ... ali obilje dostupne hrane u meni definitivno više ne izaziva nagon za prejedanjem, čak ni stresne situacije kojih zaista ima puno (pomaže mi ta šetnja i vrlo lepo mi zameni onu potrebu za neverovatnom količinom hrane, u stresnim situacijama takođe šaka orašastih plodova meni lično sasvim lepo zameni potrebu za slatkim).
Čini mi se da je poenta u tome da ova moja ishrana bez preterane količine UH (nisam ih izbacila, ali ih koristim umereno) pozitivno deluje na osećanje sitosti. Naravno, ne odgovaram ja tebe od načina ishrane na koji si navikao i koji tebi lično prija niti je ovo ni slučajno neka kritka tvom načinu ishrane, ovo je čisto moj zaključak, ja sam prosto pronašla (uz pomoć) način ishrane koji meni lično savršeno odgovara.
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.