od 314pezos » pre 9 godine
od uh do ufufuuf dan ... dan lepo krenuo, ustao ko veštac u sam cik zore i gladan, gladan gladan, mandrknuh bananu pa na posao, odma jurnjava na psolu, mušterije i izrada cena i slaganje robe, fotokopiranja koliko voliš, non stop na nogama, sam sam u radnji jer mi je supruga odsutna zbog bolesti njenih roditelja (to baš i nije fizička aktivnost koja je potrebna za dijetu, al noge opet stradaju), i na užinu nisam pomislio i nešto posle 12 opet glad za neizdržati, daj šta daš samo da nije proja ili neko pecivo jer mi se smučilo, ajd kupih 200 gr integralnih štapića i skuvah si šolju supice da se bar štapići natope i lakše svare, i to sam ručao skoro 40 minuta uz uslužujući mušterije a i dalje presing, koji im je bio juče dan, otpadoh od posle pa opet krenula glad oko 5:30 i jedva izdržah do nešto pre 7 pa trk u pekaru te kupih 2 kroasana sa višnjama i u radnj neku malu crnu čokoladicu te to smazah u slast. Zatvorih radnju bilo skoro 9 ter dođoh kući i oko 10 takav pad šećera i nervoze da sam mandrknuo kutiju keksa domaćice koja stoji u ormanu negde od jesenas te nakon toga legoh da spavam i spavah najstrašnije do 4 jutros kad me probudi najstrašniji bol u obe noge istovremeno, grč u listovima, ne to nije cirkulacija sa kojom inače imam problema a i ona je samo u desnoj nozi ovo su listovi i u obe noge, to je samo preopterećenje, jedva zaspah i evo malopre ustah, još me malo seva list u desnoj nozi a biće i danas celodnevne žurke sa spremanjem radnje i slaganje robe ... ajd pa zdravo do večeraske.
03.03.2016 dan 32/91 uh dan
D: banana
R: integralni ljuti štapići & šolja supe
V: 2 kroasana i crna čokolada
FA: ...