E te tanjircine sam ja htela da vidim kod tebe...sto se tice jelovnika, ma nista ja tu ne bi dirala, da ne ispadne sad Pinki nesto pametuje Gigi, ma daaaajjj... Gura Giga samo tako.
20.02.2016 dan 20/91 vitaminski dan D: 3 manje jabuke R: 3 manje jabuke U: šolja paradajz soka sa šumećom tabletom magnezijuma V: krem čorba od karfiola sa malo neutralne pavlake FA: ...
21.02.2016 dan 21/91 proteinski dan D: banana R: fitata "zapečena kajgana" sa povrćem (luk, paprika, pečurke), hleb, supa V: ugrejano ostatak t.j. pola fritate od ručka, bez hleba i supe FA: ...
21.02.2016 dan 21/91 proteinski dan D: banana R: fitata "zapečena kajgana" sa povrćem (luk, paprika, pečurke), hleb, supa V: ugrejano ostatak t.j. pola fritate od ručka, bez hleba i supe FA: ...
23.02.2016 dan 23/91 uh dan D: banana U: malo oraha R: leba i kećupa & kisela paprika V: leba, putera i domaći džeemo od šljiva, rebro crne čokolade FA: ...
24.02.2016 dan 24/91 vitaminski dan D: 2 veće mandarine U: banana R: krem čorba od karfiola sa malo neutralne pavlake (dva duboka tanjira) V: krem čorba od karfiola sa malo neutralne pavlake (polovina od ručka) FA: ...
Nisam izdržao, naskočih na moj marveni kantar te me obradova sa još malko minusa, od početka dijete, nakon 24 dana je -7 i sad sam na pola puta do cilja od 115, idem polako al sigurno
Hvala Iva & Leonida Danas baš baš stresni dan, ništa što sam planirao nije pošlo kako treba 25.02.2016 dan 25/91 proteinski dan D: 3 male jabuke U: banana R: sir rikota, paradajz, hleb (puno hleba - od silne nervoze i stresa), jogurt V: pola sira od ručka i paradajz, bez hleba i jogurta FA: ...