ma parketar je lakirao, pa se oseća od laka, danas se ceo dan isušivalo nakon druge ruke a sutra je treća ruka koja mora da se suši minimum 72 sata t.j. puna 3 dana, em fixanje od mirisa laka em mi je sutra nastavak kod teta zube t.j. sutra će da mi bruse zubalo da bi mi uzeli otisak zubala za mostove i za protezu pa će budem Giga ajkula 

A jel stalo krvarenje? Prijavite se za takmicenje za najveci gubitak kg u mesecu,dobijate sigurno
{mala shala}

Odgovorila sam kod mene kuda sam i kako vozila bicikl, ali sam morala da proverim kako to izgleda po naselju i upravo se vratih sa voznje. Znaci posebnu sam paznju obratila na puls.

Ella napisao:Moram priznati da mi je zasmetao tvoj komentar kod mene u dnevniku. Zvucalo mi je kao da mi ne verujes
... da ja nekom nešto ne verujem to bi debelo i obrazložio zašto a kad napišem da sam ja u pitanju i komentar završim sa osmehom onda se taj komentar nikako ne može odnositi na tu osobu
Ella napisao:Ja sam obicno pisala neki odokativni prosek tj. cifru koji mi je pulsmetar najcesce pokazivao.

sto sam to pogresno protumacila
Uzvracam izvinjenje
i zaista izuzetno cenim tvoje misljenje.
Ella napisao:Ja tebe dozivljavam kao dobrocudnog medu koji se pretvorio u Dejvida Belamijai zaista izuzetno cenim tvoje misljenje.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.