... izvadi ga slobodno napolje, stavi ga pored nečeg toplog i polako će se rastvoriti a ako se baš i neće jednostavno kupi drugi, i možeš dodati malo cimeta
... izvadi ga slobodno napolje, stavi ga pored nečeg toplog i polako će se rastvoriti a ako se baš i neće jednostavno kupi drugi, i možeš dodati malo cimeta

314pezos napisao:Pa ko ti reče da držiš med u frižideru... izvadi ga slobodno napolje, stavi ga pored nečeg toplog i polako će se rastvoriti a ako se baš i neće jednostavno kupi drugi, i možeš dodati malo cimeta
Pravi med i jeste onaj koji se ušećeri. Stavi teglicu u toplu (skoro vruću) vodu i vratiće se u prvobitno stanje. Nema potreba da kupuješ drugi. I nemoj više da ga držiš u frižideru nego na sobnoj temperaturi.

Radica napisao:Au, ovde se neko ne plasi cika zube![]()
Svaka cast Gigo kad si mogao to, ja to ne bih mogla ... cini mi se nikada
pa jedva su me ugurali u zubarsku ordinaciju al kad jednom prelomiš onda to ide nekako mnogo lakše 

4 odjednom!! Nadam se da ce brzo zarasti rane. Treba da vadim sve 4 osmice
pa kada vidim da je neko vadio zube samo zanemim, progutam knedlu,.. cak i apetit izgubim 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.