Nemoj dva puta da kazes!!!! Samo vam se zaputim tamo sve sa teglama dzema i patikama za dzogiranje....314pezos napisao:... skupite se svi pa ćemo svi kolektivno na naš sređeni kej na fiskulturu

mama83 napisao:Gigic,sve cestitke za minus! Pitanjce:koji hleb jedes{jedete} za proteinski ili skrobni dan?
mvera napisao:Samo vam se zaputim tamo sve sa teglama dzema i patikama za dzogiranje....
... a pravi domaći praziluk 

Ruža
divlja ruža napisao:Mladi mesec,meni pada 28 dan održavanja UN,a vodeni dan iste,pada 29 ...Mladi mesec je šteta propustiti,a šteta ne ispoštovati UN.

Tesko tvom protivniku!!!! Taj mucenik mora da oslabi, hteo ne hteo!!!!314pezos napisao:FA - 70 min - stoni tenis

... šta će da bude biće al ima za vađenje 6 komata 4 gore i 2 dole pa kad to zaraste onda sledeći belaj struganje gornjeg zubala i rad protetike a dole je samo čišćenje i beljenje ... inače će to biti moj drugi odlazak kod zubara (prvi i jedini dosadašnji put sam bio kod čika zube sa 8 godina kad sam polomio jedinicu pa su me samo zagipsali i lepo obradili ... najviše bih voleo da me tresnu nečim u bundevu i da me probude kad bude sve gotovo
... al baš imam prpu od zubara, dođe mi oma da se usvinjim sas alkohol 

Malo me podsjećaš na mog tatu kad ide na inekciju. Prvo sjedne u čekaonicu kao da odmori i kad ga sestre zovu da udje (nekad i preko reda jer ga znaju) kaže - neka, neka, imam ja vremena samo vi radite.
Jako ih se boji. Zubara ne toliko koliko igli. Gledaj to s vedrije strane, bar ćeš imati ljepe zube i neće te više boleti.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.