START ... dođe evo i taj dan početka dijete. Naravno da je to opet po UN (Rina's90) načinu ishrane. A šta se izdešavalo, pa i nije bogzna šta za spomenuti osim što se od letošnjeg odlaska na odmor pa do jučerašnjeg dana nije al uopšte se nije vodilo računa o šta, koliko i kad se jelo tako da se od jula pa do današnjeg dana nabacilo cirka 20 kg koje naravno i imam za cilj skinuti. Doduše taj plus bi bio manji da je bilo fizičke aktivnosti zadnjih 2 meseca ali baš i nije, normalno zahladnilo je pa baš i nije za vožnju biciklom na otvorenom, pa se prebacim na orbitrek gde mi pukne nosač letve gde stoji noga u punoj brzini, pa em što se pošteno skrših sa orbitreka em još uvek čekam na opravku, te izbunarih moj stari sobni bicikl te nasedoh na njega i vozah jedno par dana i da malo zategnem opterećenje kad ono cvrc ... pukla zatezna sajla opterećenja ... i to još čekam na opravku, i onda krenuše slave, rođendani, godišnjice, krmexi i još nekih raznih kermeza. Preko dana se i hranilo kako treba, za doručak kifla dve sa jogurtom, neke pahuljice ili pak voće, ručak isto sve ok, umereno i relativno dobre kombinacije, pa i večera kad sam kući je bila podnošljiva ... ali ... uvek ima ali, pomenuti krmexi i slavlja maltene svako drugi-treće veče ... pa kad krenu sa iznošenjem a ja ajd sve da probam i ... puuuuuuuuuuuuf ... eto mene na početku dijete.
Ono što me je najviše zabrinulo pored pomanjkanja garderobe je što nisam osetio ni trunku kajanja za učinjeno a evo ni sad ne osećam dok pišem ove reči.
Zdravlje je inače dobro, krvnu sliku uradih u petak i svi rezultati i pored viška su malte ne savršeni osim povišene sedimentacije koju pripisujem zubalu koje je zrelo za totalnu zamenu ... al kad bude bilo para.
Šta je bilo bilo je, mora se dalje, te da do proleća bude tanje
Za one koji me ne znaju:
Godina - 48
Visina - 194
Kilaža - 135
Cilj - 115
16.01.2012 dan 1/91, proteini
D: 2 jabuke
U: banana
R: piletina na teflonu, hleb, salata, supa
V: pola od ručka, bez hleba i supe