Hvala mojim damama na brizi

al nema razloga za brigu jer je noga apsolutno u redu i danas je bio taban u šetnji
Današnji jelovnik
24.08.2010 dan 16/91, Vitaminski dan
D: Lubenica
U: malko šljiva
R: koštunjavi mix (kikiriki, badem, lešnici)
V: Gigina super salata (kupus, rendana šargarepa, mladi bambus, alge, beli luk, sveži bosiljak)
FA: 8.3 km šetnje i to 5.3 km u laganom tempu zbog zagrevanja noge a naredna 3 km u žestokom tempu (ovo je više ličilo na klasično sportsko brzo hodanje, dupe mi je letelo na sve strane)princeza_od_sumadije napisao:Cime meris predjene kilometre, posto videh da imas 11.800?
Od kolege sam pozajmio mini satelitski lokator koji beleži pređeni put, brzinu, i još gomile parametara koji se sve sabiraju na računaru kod kuće što bi rekli LIVE a može i žena tačno da me prati na mapi dok se šetem t.j. i gde se šetam. Inače pređeni put meri u granici pređenih metara sa jednom decimalom a to ja zaokružim u pređene km.
Sa ovim možete pratiti muževe di skitaju ... al je mlogo skupa igračka (drugar je inače planinar, i njmu je to izuzetno važna naprava zbog mogućih nesreća).
Bobili napisao:Nego, kad ćeš naskočiti na vagu, da nove članice vide šta je minus, a i mi stare da se podsjetimo

Prognoziram, uz takvu FA, oko 7-8kg
Možda Bobili, videćemo uskoro