Kad vec delis redepte kako pravis pitu sa rendanim tikvicama, nesto je cesto u jelovniku pa mora da je dobro. Moglo bi mozda da se uklopi u UN dijetu na dan UH.
E, stvarno, Gigo, mogao bi da podelis sa nama i taj receptic? Nisam provalila da li je to slatka ili slana pitica? Ako je slana- da li nam se uklapa u UH? (slatka se svakako uklapa )... Ostavi me da mastam o njojzi...
Današnji jelovnik 01.07.2010 D: klasik musli & jogurt R: milanske šnicle & srpska salata sas integralni lebac V: kokice u šetnji sa kumovima i njihovim bebanom
Oh, moram li i toliko tecnost i ja da pijem, ja evo godinu dana na dan najvise ako uzmem 0.5l vode ... koji kreteni postoje boze, doktor a pogresni mije savet dao hmm. mozda zato imam i ja veliki stomak.
KOličina vode t.j. tečnosti jako zavisi od pritiska, voda se strogo ograničava jedino osobama koji imaju povišeni pritisak, ko ima sniženi ili normalni može da pije i više, t.j. što više to bolje jer se vodom izbacuju sagorele ćelije masnog tkiva koje su nastale sagorevanjem hranom i fizičkom aktivnošću. U tečnost spada voda, biljni čajevi i sl ... alkohol, gazirani napitci su strogo zabranjeni tokom bilo kog načina ishrane ili dijete jer direktno utičnu na usporavanje metabolizma i samim tim poništavaju efekat skidanja kilograma.
Gigo, ja malo kasnim, slatko se nasmejah opaski da te ženče ne poznaje kad gleda film. Sigurna sam da bi ti žrtvovao svaku utkmicu da njoj posvetih pažnju, da joj, na primer, izmasiraš umorna stopala Ja mome deliji moram svako veče da češkam leđa, to mu je ritual, moje kandže su prava mera za njegovu nežnu mušku kožu I molim tehničku službu da ovaj smajli, prebace napred, da ne otvaram svaki čas dodatne, i ovaj takođe, da kažem Gigi nešto
Svim srcem smo večeraske navijali za Ganu al im se nije dalo da pobede i da odu u polufinale Ispratih bandu fudbalsku večeraske napokon na onu staru dobru foru "ajmo ženo spavati možda bi gosti išli kući"
Nena3110 napisao:slatko se nasmejah opaski da te ženče ne poznaje kad gleda film.
ma ne poznaje me ujutru kad pije jutarnju kafu, kad gleda film u kom je u prva 3 minuta ubistvo MUŽA i na kraju ŽENA biva oslobođena i naravno kad je FARMA
Današnji jelovnik 02.07.2010 D: klasik musli & jogurt & kašičica meda R: milanske šnicle & srpska salata sas integralni lebac & supica V: malo sladoleda pojeo a ostatak posrkutao jer mi se otopio