[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false GIGA UN gnjavnik - Strana 404 - Dijeta.net
Izgleda da uopste nema neta u Novom Sadu, da ima javio bi se Giga, bar jednom u nedelji, iz nekog net kafea, od prijatelja, iz neke firme...sve su veze u prekidu, niste culi I uopste mi nije jasno zasto toliko insistiramo, kad bude mogao javice se, ja opet uvek poletim na ovu temu, kad je vidim u obavestenjima, mislim, svratio Giga da nam mahne, ono opet neko d nas...ne znam za vas, ja cu da ostavim coveka da zivi zivot.
Tuj sam ... doduše još nemam net u stanu, al se malo šlepam na neke wireles konekcije iz komšiluka ... al nema preterivanja.
Kuhinja je u funkciji i potpuno je operativna te je danas start novog kruga UNke. Vaga je negde još po kutijama tako da još nema merenja, al bilo je najstrašnijih krmačenja koje sve pripisujem posledicama strašnih stresnih situacijama i nerviranjima ... jednostavno nisam izdržao. Po pantališkama bih rekao da je mera negde oko 130
15.02.2010 dan 1/91, proteini
D: 2 jabuke U: ... videću R: tunjevina sa prazilukom, leba i naravno supica V: pola od ručka, brez leba i supice