Hvala Vanzemaljko puno na lepim rečima al sad jednostavno nemam vremena da se posvetim forumu mada mi jeko nedostaje ... al proće i to, te ću se opet ja vrnem forumu u izdanju kakav sam bio i šta treba da se radi.
E Ruška moja, jučerašnja FA je bila žestoka a scena ko u komedijama, taman kad završim dođem do mesta odakle sam krenuo kad ono

... ne vidi se ni da sam čistio tu ... juče bilo 4 x čišćenja dvorišta a koliko vidim i danas će biti bar jedno 2-3 puta ... sve me ovo podseti na onu čuvenu komediju u priči "dnevnik Bosanca u Kanadi" ... koliko sam je sinoć opet ćitao, smejao se i sebe video u tom lopatanju, pa čak sam imao i grtalicu iz priče ... al ispred radnje
A što se tiče jugovine, to će se još malko pričekati, jer ovo neće skoro otići iz naših dvorišta. Sneg će stati al će ovo belo g...o

ostati do iza nove godine.
A evo i vremenske situacije za 16.12.2009
danas u 08:00 sadašnja(max)
BG -3(-1)
NS -4(-2)
KG -3(-1)
NI -2(0)
ZLA -8(-2)
KOP -1(-5)
Upozorenje: Do nedelje 20.12.2009, oblačni i hladno sa snegom. Stvaranje snežnog pokrivača ukupne visine 30-40 cm u nižim predelima a u planinskim predelima od 40 do 60 cm. Temperatura u daljem paaaaadu, od četvrtka do utorka ujutru umeren do jaaaak mraz (brrrrrrrr) maksimalne temperature će biti ispod nule.
Odo na jutarnje lopatanje ... prvo u dvorištu kuće pa odlazak u radnju i čićenje ispred (bili nam juče iz komunalnog i kao vrednim fizikalcima što čiste ispred radnje, nagradiše nas sa džakčetom od 10 kg soli ... e baš im hvala, bolje da su mi dali novu aluminijumsku lopatu)