Slikovni opis vežbanja sa okvirnim vremenima tokom ova 3 dana relaksacionog vikenda
Sa trakom je bio početak vežbanja 30-40 min

Zatim je sledilo maltretiranje na golijatu trbušnjaci 5-8 min i vežbe za jačanje nogu 10 min

Pa strašno matretiranje na bajku koji je imao odvratno opterećenje 20-30 min

Po opet skok na golijata ... vežbe za rameni deo i ruke 2 x 10 min

Te malko relaksacije za moju zadnjicu

i ja ozarena lica

te je sledilo vežbanje sa vijačom 10 minuta (slika nema od podrhtavanja tla prilikom mojih skokova) i opet na traku 30-40 min.
Nakon vežbanja je uvek sledila pauza od po sat vremena te odlazak u saunu u kojoj sam ostajao 15 minuta pa tuš, pa đakuzi, pa bazen tamo vamo 2 x (znači 15 minuta pauze) te ponavljanje ciklusa sauna i vodeni odmor još 2 x.
Ovaj ciklus vežbanja i sauna je bila u petak po dolasku u centar, pa u subotu tako dva puta i u nedelju jednom sa dužim ostankom i plivanjem na bazenu po završetku dela sa saunom.
U subotu smo Mima i ja opajali celu Kovačicu pešaka (nekih 8 km u šetnji) sa posetom muzeju naivnog slikarstva i umal nismo kupili jednu prelepu sliku al autor nije hteo da pusti cenu slike ni za 1€ a kamoli za 100 koliko sam ja tražio (ja sam davao 500 ... nisam imao više) a u nedelju ujutru ja iznajmio bicikleto pa dok je Mima snom pravednika spavala ja obiđe opet celo mesto po svim ulicama ... otprilike 2 sata lagane vožnje.
Ishrana je bila više nego mala u petak sam ručao pa ništa do nedelje za doručak jerbo sam bio održavanju mesečeve mene i za to vreme ja neznam koliko sam vodurine popio a koliko sam gubio možete zaključiti po natopljenosti majice tokom vežbanja. Doručak u nedelju je bila palenta sa kajmakom i bokal jogurta, ručak pravi nedeljni punjene paprike a za večeru po dolasku kući je bio moj balans obrok.