Eh, evo i mene...JA sam svratila da malo očistim gazdi ovu njegovu gajbu, što bi rekli mladi, zato krećemo... Malo nešto da im I to je to...
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Pošto je Bobili sve oribala, ostaje da provetrim i zalijem cveće . Samo se vi provodite, mi vodimo računa o svemu, a Las o nama (da ovčica koja ne zanese...)
Vidi se da sam na godišnjem odmoru ... a kada bolje razmislim, ne mogu ja bez vas ni kada radim. Forum mi je i na kompu na poslu stalno otvoren, samo ga po potrebi minimajzujem
Znači ja ću prva čestitati na minusu Hvala Gile još jednom što ste me počestili vašim dolaskom... Znači pita ne utiče na povećanje kilaže?
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
KOje dvije, ja ubacila samo jednu ... Pa o tome ja pričam, ono je bila dijetalna pita, jel da? Reci da jeste, mollllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm teeeeeeeeeee?