Ja napisah kod Nicky u dnevniku ali evo i ovde... Videh danas sliku i ne kapiram zasto Mimi drzi dijetu kad je bas zgodnica... Pretpostavljam da je slika svezijeg datuma...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
lasata napisao:Ja napisah kod Nicky u dnevniku ali evo i ovde... Videh danas sliku i ne kapiram zasto Mimi drzi dijetu kad je bas zgodnica... Pretpostavljam da je slika svezijeg datuma...
Slika datira kraj septembra prošle godine i tu sam ja bi na 160 a mima na 75-76.
Slika datira kraj septembra prošle godine i tu sam ja bi na 160 a mima na 75-76.[/quote]
znaci sad ste nam jos zgodniji i lepsi!pogotovo mimica-stvarno je slatkica i zgodnica
za mene............xe,xe..........Ovo vreme je odvratno........Glava me ubija.Ne znam kako svi vi podnosite ali ja jedva.......Gigo jesi za kaficu??? u krcmici???
PLAZMICA! napisao:za mene............xe,xe..........Ovo vreme je odvratno........Glava me ubija.Ne znam kako svi vi podnosite ali ja jedva.......Gigo jesi za kaficu??? u krcmici???