Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 16 godine

Vao, Gigo, pa ne zna se ko je od koga bolji, dobro moram reci da mi Mima izgleda malo bolje :wink: ...Ali ti se neces ljutiti, ako ti sad kazem da mi skroz drugacije, mislila sam da si deblji, dobro, mislim vidi se da si puniji, ali ne bas koliko na tikeru pise...I nikad ti po licu ne bih rekla da si toliki saljivdžija...
    Bas mi je milo sto sam vas upoznala...Mnogo ste mi skladan par...
    Pozdrav za tebe i za Mimicu...
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Hvala bobili, a to za lice sam malo učkiljio zbog sunca ali sam po prirodi obično nasmejan. Pozdravljam Mimicu a ti dobijaš :009: :009: :009: od oboje.
    Slika
    Slika
  • Bucolina
    Početnik
    Početnik

od Bucolina » pre 16 godine

Gigec, pa stvarno te nisam ovakvog zamisljala.... Kad zene stvore sliku u glavi :D
    Fakat super izgledas, i nikad ne bih rekla da si "toliko tezak" :D .... Gigo, po licu se vidi da si pravi veseljak i dobricina, a za Mimu nemam komentara... Neces se naljutiti, ali Mima je prava maca :) :)
    Super ste par :013: :013: :013:
    Drago mi je sto sam vas "upoznala"
    :009: :009: :009:
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

O koga ja to vidim. :D
    Dobor, sad znamo s kim imamo posla. Covek ipo.

Evo da se slozim sa Bobiskom, nikad ne bih rekla da imas 165 kg. :?
    Visina te bas spasava da izgledas mnoooogo deblje.
    Mimica je pava macka, bolje nemoj da je ljutis kao ono onomad.
    Cuvaj je ko oci u glavi.
    Cmokic za oboje :009:
  • bubamara
    Početnik
    Početnik

od bubamara » pre 16 godine

Svaka cast! Nije me bilo neko vrijeme, a tvoj ticker se samo tako pomijerio. Pa ti bas uspjevas :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

OK Gigo... Vidim da je ispala cela drama oko toga... Nisam znala da se tako lako ljutis... Ja sam samo rekla svoje misljenje i stojim iza njega... Malo je mnogo odjednom pocelo da se ulji, masti i razmenjuju recepti ali OK, ako ostalim forumasima tako odgovara onda neka... Mozda da otvorimo podforum za kaloricnu dijetu ali da ne ispadne da ja opet tu nesto... evo ja povlacim sve sto sam rekla i ubuduce cu biti manje opustena u konverzaciji sa tobom da ti ne bih vredjala emocije... Mislim, malo je bez veze... Sad ja da budem emotivna pa da mene nema par dana... Ovo je bilo drugarski da malo prikocimo sa razmenama recepata a da se posvetimo vise dijeti sto ne znaci da su recepti iskljuceni... U svakom slucaju ne zelim da vredjam emocije bilo kog forumasa ali ni da zbog toga uskratim sebi pravo i prekrsim svoju obavezu da ovaj deo foruma usmeravam na pravi nacin...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Maza
    Amater
    Amater

od Maza » pre 16 godine

Zao mi je sto si se uvredio zbog pesmice...Nije mi bila namera nikoga da vredjam... Izvinjavam se... :cry:
    Ne odustajem...
  • PLAZMICA!
    Početnik
    Početnik

od PLAZMICA! » pre 16 godine

314pezos napisao:
    PLAZMICA! napisao:pezos ti si stvarno pozitivac........ :D :23:

I kad nisam to ... to niko nevidi (to vidim samo ja) ... a prema svima Vama i prema svima u mom okruženju se ponašam u duhu našeg porodičnog mota koje glasi u prevodu sa ruskog spasi i nahrani. To je za mene amin, i zato sam veliki pozitivac i svima ću bezrezervno da pružim podršku i pomoć pa makar to i mani naškodilo (koliko puta mi se to razbilo o glavu i opet). :D :D :D 8)

Vidimo mi pezos da si pozitivac....Hvala ti i na pomoci i podrsci.Ne brini,nece ti skoditi....... :009: :D
    ...Nije sramota pasti, sramota je ne dici se....
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:OK Gigo... Vidim da je ispala cela drama oko toga... Nisam znala da se tako lako ljutis... Ja sam samo rekla svoje misljenje i stojim iza njega... Malo je mnogo odjednom pocelo da se ulji, masti i razmenjuju recepti ali OK, ako ostalim forumasima tako odgovara onda neka... Mozda da otvorimo podforum za kaloricnu dijetu ali da ne ispadne da ja opet tu nesto... evo ja povlacim sve sto sam rekla i ubuduce cu biti manje opustena u konverzaciji sa tobom da ti ne bih vredjala emocije... Mislim, malo je bez veze... Sad ja da budem emotivna pa da mene nema par dana... Ovo je bilo drugarski da malo prikocimo sa razmenama recepata a da se posvetimo vise dijeti sto ne znaci da su recepti iskljuceni... U svakom slucaju ne zelim da vredjam emocije bilo kog forumasa ali ni da zbog toga uskratim sebi pravo i prekrsim svoju obavezu da ovaj deo foruma usmeravam na pravi nacin...

Dobro šta je bilo bilo je, predlažem da se vratimo našoj pređašnjoj konverzaciji i druženju da izbacimo iz sećanja ovo šo je bilo i da nastavimo sa našim lepim druženjem a nadam se i viđenjem ... ti i jesi emotivna, a da tebe nema nekoliko dana, ti bi falila forumu mnooooogo mnooooogo više nego što sam falio ja ( i bez obzira na moj humor ), zato otići nećeš (osim na g.o.).
    A da se ovlaš vratimo na ona dva takozvana krkanluka. Sinoć mi đavo nije dao mira spremio manju količinu roštilja i urnebesa, spakovao se i otišao kod mog drugara lekara i nutricioniste gde je bila još naka lekarska banda kod njega kući, poslužio i mandžu, dao knjigu za UNku i nakon toga tražio mišljenje da li je ovo kalorično, dali može da se konzumira u UNci, da li mogu da ovo jedu i oni što broje kalorije. Nakon što su pročitali, čak šta više jedan od njih i sam je na UNci (on jadan jedini nije jeo pošto je bio na voću). Komentar je bio meni očekivajući i jednoglasan. Rekli ovako: kalorično jeste, namirnice koje ulaze u sastav su dozvoljene, a konzumiranjem u UNci (rinas 90) načinu ishrane je sasvim ok i za roštilj i za urnebes (sa izbacivanjem ulja - pošto većina ajvara ima ulja u sebi) ali nikad zajedno ta dva da bi se ispoštovala pravila a i u količini hrane koja je propisana knjigom, a za one koje broje kalorije možese tačno izračunati koliko je to kalorija na količinu pa nek pojedu koliko im je stalo. Za mene je to bilo sasvim dovoljno i razumno objašnjenje. Žurka je završena jutros u 5.

E sad ko hoće ovo da prihvati - nek prihvati, ko neće - nećemo se ljutiti ... ostaćemo i dalje prijatelji. (da smo bar otvorili polemiku o ovom krmexu)

Lasatice, izvini na mojoj naglosti i šaljem ti jedan ogroman :009: i jedno veliko izvinjenje tebi kao uredniku foruma.
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Maza napisao:Zao mi je sto si se uvredio zbog pesmice...Nije mi bila namera nikoga da vredjam... Izvinjavam se... :cry:

Ej Mazzzzzzzzzo, ko se uvredio, ja sam napisao da sam duboko ganut tvojom prelepom pesmicom o meni i urnebesu molim te nemoj da budeš :cry: jer ću ja da budem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Napisao sam da neznam kako da ti zahvalim na pesmici jer tako nešto mi niko nije nikad napravio ili napisao.

Mazi još jednom veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko hvala. Ljubi tebe i tvog dragog Vaš Giga. :30:

A lično mislim da bi trebala da porazmisliš i o zvaničnom pisanju pesmica.
    Da gi bidneš slavna. :013:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

PLAZMICA! napisao:Vidimo mi pezos da si pozitivac....Hvala ti i na pomoci i podrsci.Ne brini,nece ti skoditi....... :009: :D

Hvala plazmice na divnim rečima :D
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Odo do krčme, a i da vidim šta ste napisali dok me nije bilo. :D :D :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Predlog prihvacen... :hi-fi:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Predlog prihvacen... :hi-fi:

:009: :009: :009:
    Slika
    Slika
  • MIRANDA
    Početnik
    Početnik

od MIRANDA » pre 16 godine

cao gigo!
    nije me bilo na forumu od juce ujutro i vidim svasta se izdesavalo....----al dobro...necemo puno o tome...ali ja se slazem s tobom da si ti samo napisao nesto sto je neko trazio i sto je prihvatljivo za un dijetu...ne znam sto bi se ko nasao uvredjen zbog toga...ali dobro---kao sto ti rece stavicemo. na to!

sad sam videla i slikice i mogu ti reci daste mi bas slatki!super izgledate---jos kad ode kod tebe malo tih kg...a vec dobro radis na tome....---bices neodoljiv...nek mimi pripazi....ha,,,ha------a za sad ti dobro pazi da ti ko ne ukrade mimi....stvarno dobro izgleda---njoj nije ni potrebna dijeta
    saljem vam obom puno :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009:
    :)
    SVAKI DAN VISE-DAN MANJE DO CILJA!!!!-samo napred
Odgovori 9479 postova