Mene su fascinirale slike "pre i posle".
Cmokić

i Loli
na divnim rečima, a krajem avgusta t.j. nakon povratka sa odmora biće još slika za poređenje al onda će biti i Mime 

Da nije bilo nje ti bi se još uvek borio sa svojom prethodnom težinom
I da znaš da si mnogo srećan što imaš takvu ženu pored sebe a i ona sigurno zna koliko je srećna što ima tebe.
Bože, što sam se raznežila
ali od sreće!
,te bih te sada zamolila da mi kazes kakvu to mogu juhu jesti tj.kako da je napravim kad mi kriza dode.

314pezos napisao:anja napisao:prosao je i taj vodeni dan.napisacu sta sve uzeh taj dan,pa neka me neko ispravi gdje je greska bila,drugacije nije islo,vjerujte mi.
12.6.2009 1 vodeni dan
2 litre vode sa malo limuna
3 dcl oranz soka
1 kafa sa malo secera smedeg(tako je pijem svaki dan sa malo secera 1 ness kafu,1 solju)
skuhala brokolija malo,karfiola malo,komoraca malo izmiksala i onda 2 tanjira te supe pojela u toku dana
- Vode si mogla i više na taj dan,
- Svi prirodni sokovi se smatraju obrokom te se ne piji na vodeni dan,
- Mogla si se bar na vodeni dan odreći šećera a i kafe nesa i sl.,
- Ova čorba koju si pojela mi govori da nisi mogla da izdržiš do kraja vodeni dan a i nisi trebala pojesti dva tanjira. Ako si i mogla izdržati onda je čorba teški brlj.

vas

za tebe i Mimicu

Bobili napisao:Gigo, svaka cast za FA, i ja cu da krenem, samo da mi zarastu rane od vadjenja zuba...
Nego Gigo, dosta clanova foruma je stavljao svoje mjere, pre i posle, mene bas interesuje, jesi li se ti mozda izmjerio kad si poceo? Mislim da bi bilo sokantno kad bi vidjeli koliko si ti cm izgubio, s obzirom da si u kg toliko![]()
za tebe i Mimicu

314pezos napisao:Znači na vodeni dan:
fabrikovani sokovi - NE
domaći i ceđeni sokovi - NE
šećer - NE
kafa ili nes - poželjno je NE
gazirana voda - NE
negazirana voda - DA
negazirana voda sa malko limuna(1 limun na 2 l vode) - DA
blagi biljni čajevi bez šećera - DA
NAPOMENA: povrtna čorba - DA (al samo ako se već ne može izdržati)

za tebe i Mimu
Bobili napisao:Imam jedno pitanje za tebe: Posto u cetvrtak idem kod zubarke i ostacu pola dana, rekla mi je da dobro doručkujem,sta da radim?

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.