Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    Re: Re:

od 314pezos » pre 16 godine

ninaana napisao:
    314pezos napisao:Za one koji su na RINAS iliti na UNki malo sam izmenio tabelu od autora tablice Karolja uređenu u Excelu.

Možete je skinuti na http://rapidshare.com/files/151988234/Dijeta_RINAS_raspored.zip

Samo u polje prvi dan unesite početni datum i dalje cete videti ...

gigo molim te pomozi ovo nema sanse ni da otvorim a kamoli da skinem 8) :neznalica: :mahalo:

Link je inače poptuno ispravan a inače ovo isto stoji i na forumu t.j. matičnom sajtu na lokaciji http://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=335
    Slika
    Slika
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Re: GIGA dnevnik (UN održavanje / Rina's 90 ciklus broj 2)

od BeogradjankaONLINE » pre 16 godine

Pitanje - ako moze kratak rezime .. prochitala sam prvu stranicu i preskocila 320, ne zameri, nemam vremena da sve procitam, i evo me na kraju .. znaci, poceo si da drzis dijetu sa 170 kg, ako sam dobro razumela, a sada imas koliko? I koliko meseci je trajalo skidanje kila? Imam jednog muskog clana familije koji ima 150-160 .. pa bih da mu turim ispred ochiju chinjenice ..

Zadivljena sam .. a meni tesko da se nakanim da skinem 20 .. :zid:
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 16 godine

E, onda ga nagovori da pročita svih 320 strana sigurna sam da će vam oboma biti zanimljivo. Imaš Gigine slike u temi "UN dijeta u javnim glasilima" a trenutno ima 120 kg, vidiš na tickeru. Zašto ti nemaš ticker? Lako ga je napraviti, ako hoćeš objasniću ti.

Dobro jutro i pozz za Gigu i sorry što upadam onako u tvoj dnevnik ... :D Valjda će komšijske veze proraditi i nećeš biti :03: na mene
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 16 godine

Dobro jutro novosadski komsija :) di su nase danasnje prognoze? Ovde je nocas grmelo, sevalo ali nista ne pade.. :D
    Have a nice day :wink:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

biljka napisao:E, onda ga nagovori da pročita svih 320 strana sigurna sam da će vam oboma biti zanimljivo. Imaš Gigine slike u temi "UN dijeta u javnim glasilima" a trenutno ima 120 kg, vidiš na tickeru. Zašto ti nemaš ticker? Lako ga je napraviti, ako hoćeš objasniću ti.

Dobro jutro i pozz za Gigu i sorry što upadam onako u tvoj dnevnik ... :D Valjda će komšijske veze proraditi i nećeš biti :03: na mene

Geni su chudo, to mi je srednji sin od 27 leta (imam tri sina, druga dvojica normalno uhranjeni) .. i nece da drzi dijetu, nece pa nece .. jedino se malo pomuchi kad ima auto-trke, pa za 20-ak dana skine desetak kila .. kako se trke zavrse tako on nastavi da klopa .. zapravo, ne znam tachno koliko kila ima, mozda je manje od 150, mozda je vishe .. vaga meri do 120.

Znam po sebi da ne vredi da ga pritiskam, jer potreban je sopstveni KLIK u glavi, ali mu ipak predlazem da se zajedno bacimo na dijetu, shto je on iskulirao..

Prochitala sam na prvoj stranici Giginog dnevnika da je visok, pa mi se chini da je moj sinak bash takve konstitucije kao Giga .. plus sedi na radnom mestu ili je u kolima .. aktivnost ZERO .. pogledacu Gigine slike .. a njegov ticker mi uopste nije jasan .. mima 70, giga 120, 170 .. :)

Nemam ticker jer ne drzim dijetu ..
  • PhoeniX
    Početnik
    Početnik

od PhoeniX » pre 16 godine

Mima je Gigina zhena, a na njegovom tikeru mozhesh da vidish njihove pochetne, sadashnje i zheljenje kilazhe :)
    Ajde vishe taj klub 6 !!!!!
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Aaa, tako.. na tickeru su dve osobe. Sad mi je jasno.
  • Lola
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Lola » pre 16 godine

Gile, samo da te :30: jer nemam komentar za tvoje vežbanje i način ishrane osim :14:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Pa dobro Tamarice, znaci sva se kisa nocas srucila na Novi Beograd a ti se provuce... :D
    Dobro jutro Gigice, nadam se da je sve OK... Sto te nema, sto te nemaaaaa... :02:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

od PaunovoPero » pre 16 godine

Di si Gigceeeeeeeeee?E moram da ti kazem...sinoc sam pricala o tebi u drustvu,od nekih 10ak osoba...Svi odusevljeni,a oni "puniji"svi izrazili zelju da te upoznaju :) E pa ne moze! Pocecu da naplacujem seanse kod tebe :D
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Uh što volim kad se kod mene lepo skupi društvance u dnevniku i lepo se ispričaju al danas sam tu a nisam tu. U Petrovaradinu je opšta katastrofa, oni lelemudi od državnika rešiše danas da se vozajo od NS do Karlovaca pa po manastirima na Fruškoj gori a sve to po grbači Petrovaradinaca. Saobraćaj je zatvoren od nekih 9h pa do pre nekih 10 minuta ali se milicija još ne sklanja. Prva kuća do radnje ljudi imaju svatove već su dva puta od jutros pomerali venčanje kod matičara jer ne mogu ni gosti da im priđu. Mi smo bili svi sedeli ispred radnje pošto ni mušterija nije bilo samo su nam zastavice u rukama falile a mogli smo i neki roštilj okrenuti. Čak šta više neko dade predlog kad ko od državnika prože da se poskidamo i da im pokažemo gu..ce :16: Ovo je gore nego kad je Tito prolazio, tad su zatvarali saobraćaj na 10-15 minuta pre dolaska Tita a i zastavice su delili :headbang:
    Šta to čitam kiša na NBG ovd isto ni kapi nešto se navuklo jutros al se brzo raziđe i preži li prži, doduše ne kao juče al je i sad ispred radnje 32 naspram jučerašnjih 40 koliko je bilo na suncu ispred radnje. Doduše meni sad nešto seva u nozi ko kanda će biti neke žešće promene vremena.

jučerašnja FA od 18:15
    - lagane vežbe zagrevanja
    - vežbe sa tegovima 2 i 4 kg
    - 150 trbušnjaka
    - 1 minut leg-a
    - orbitrek 20 minuta
    - 50 trbušnjaka
    - vežbe istezanja
    - orbitrek 20 minuta
    - vežbe sa tegovima 4 kg
    - vežbe istezanja i opuštanja

Tabela vožnje na orbitreku
    uvodni podaci 45 godina, 194 cm visin i 120kg ciljna zona za puls je 122 (puls za zonu topljenja masti)
    datum ......................................... 19.06
    vreme ......................................... 40 min
    utrošeno ..................................... 230 cal
    utrošene kalorije u minuti .............. 5,75 cal
    pređeno ...................................... 5,97km
    prosek brzine ............................... 8,95km/h
    prosek pulsa ................................ 128,45
    prosek obrtaja u min ..................... 57,95
    prosek utrošene snage po min ........ 80,13 watt

20.06.2009 dan 20/91 UN održavanja, Skrob
    D: Banana
    R: Krompir salata
    V: Šopska salata

današnja FA od 06:00
    - lagane vežbe zagrevanja
    - vežbe sa tegovima 2 i 4 kg
    - 150 trbušnjaka
    - 1 minut leg-a
    - orbitrek 20 minuta
    - 100 trbušnjaka
    - vežbe sa tegovima 4 kg
    - vežbe istezanja i opuštanja

Tabela vožnje na orbitreku
    uvodni podaci 45 godina, 194 cm visin i 120kg ciljna zona za puls je 122 (puls za zonu topljenja masti)
    datum ......................................... 20.06
    vreme ......................................... 20 min
    utrošeno ..................................... 130 cal
    utrošene kalorije u minuti .............. 6,50 cal
    pređeno ...................................... 3,37km
    prosek brzine ............................... 10,02km/h
    prosek pulsa ................................ 125,48
    prosek obrtaja u min ..................... 65,23
    prosek utrošene snage po min ........ 98,69 watt

Ništa nam Perce ne preostaje nego kad dođem da zakupim neki restoran pa da organizujem prezentaciju UNke :D
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

Dobro jutro, vidim da si i ti on-line, baš se nešto osećam bljak: tri dana nas maltretiraju "veoma važne osobe" koje se vozikaju i blokiraše nam grad, onda sam na rođendanu kod kume odolela svim onim đakonijama a pila kiselu vodu koja je zabranjena ali to je valjda maleni brlj, onda sam pojela dve a ne jednu šaku suvih šljiva što se računa kao veliki brlj, a na sve to i pada dosadna kiša od sinoć...
    Baš glupo nedeljno jutro.
    Radujem se doduše danas F1, u Engleskoj je i to čini mi se poslednji put u Silverstonu.
    (znam da sve ovo nema veze sa dijetom ali sam morala nekom da se izjadam :oops:)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ako si se izjadala, i za tu namenu služi ovaj divni forum. Da li bila lakša u kilogramima ili psihički, minus je uvek minus 8) Jedna si od retkih žena koje znam a da prate F1 (ja sam bio na svim evropskim trkama) i to me je veoma obradovalo. A kao što su i rekli pre samita u NS, građani NS-a neće ni osetiti da se i održava samit. Sad da mi je znati ko je odvalio takvu ordinarnu glupost raznio bih ga od batina. Juče u Petrovaradinu smo proveli bar pola dana u saobraćajnoj blokadi (i imali neočekivani finansijski gubitak jer nije bilo mušterija) samo zato jer su se gospoda vozala tamo vamo i to tom brzinom da bi im i vozači F1 pozavideli. Nadam se da će bar neki sledeći put građani NS-a biti organizovaniji i da tako nešto neće više dozvoliti ... ovo je bilo poniženje naroda.
    Slika
    Slika
  • biljka
    Amater
    Amater

314pezos napisao: Jedna si od retkih žena koje znam a da prate F1 (ja sam bio na svim evropskim trkama) i to me je veoma obradovalo.

Gigo ja ne da volim i pratim, već obožavam F1 (i uopšte sport ali formulu i ski-skokove najviše) ali nikada nisam bila na nekoj trci, pa čak ni u Budimpešti kada su nam fizički najbliži. Blago tebi baš si 8)

Što se tiče onog saobraćajnog užasa koji nas je zahvatio, po pravilu, važne delegacije moraju da voze tako brzo zato što prate prvi automobil koji je zapravo kao zec u atletici a koji mora da vozi preko 100 km zbog snajperista i sl. i zato nas malene i jadne i drže u blokadi jer se oni ne zaustavljaju zbog pretpostavke da im je put raščišćen. Ma sramota u svakom slučaju i ne moraju opet skoro da nas posete.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Daleko im bila njihova lepa kuća.

21.06.2009 dan 21/91 UN održavanja, Skrobni dan
    D: Tri kriške ananasa
    R: Krompir salata
    V: Šopska salata ili jogurt.

današnji dan će biti bez FA ... dan za odmor i posetu mojoj tašti na VMA u Beogradu.
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova