[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false GIGA UN gnjavnik - Strana 309 - Dijeta.net
Nemoj ni ti da si taki...Jedan nas stari doktor je uvek govorio da je zena onoliko lepa koliko je muz vole i brine o njoj, tako da je to i za tebe kompliment!
Gile druže, juče kad sam htela na forum radile se neke "izmene" i nisam mogla da vidim vaše sličice. Svaki moj komentar je suvišan i nemam šta novo da kažem a šta nisu rekli ostali. Mima mi izgleda sveže, u njenu doteranost nisam ni sumnjala, a tebe čovek ne može prepoznati. Las je lepo rekla ono crno te je još više izdužilo. Vas dvoje ste mi mnogo lepi.
Ne znam sta bi,malopre poslala poruku i nama je nigde.E bas se ne snalazim sa ovim forumom.Gile,Mimica ti je kao bombona i nova frizura joj super stoji,lepse nego ona prethodna.Nisi ni ti za bacanje,crna kombinacija ti super stoji i izduzuje.Posebno me je raznezila ona slika gde se tako zaljubljeno gledate...
"Nemoj ni ti da si taki...Jedan nas stari doktor je uvek govorio da je zena onoliko lepa koliko je muz vole i brine o njoj, tako da je to i za tebe kompliment!" Slazem se potpuno sa tim...samo voljena i zadovoljna zena je lepa zena!Dakle GIgce...cestitam!!!!!
evo ja se vratila i moram da prokomentarisem slicice, jedva ih nadjoh... mimica ima mnogo lijepu frizuru i super izgleda, a ti mi djelujes u crnom mnogo "laksi" lijep ste par.
i ja sam tek sad videla slike...i ostala bez reci...ali stvarno. Mima ti je kao lutkica...a tebe nisam mogla nikako da zamislim ali izgledas bolje nego sto sam pokusavama da napravim u glavi. Slatki ste mi i skladni kao i ona prelepa torta koju ste doneli na svadbu. Pozdrav za lepe i pozitivne ljude!!!
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!