Lola napisao:Nego, treba mi mala pomoć, ako može.![]()
Hoću da promenim ticker, a sad nemam pojma gde da kliknem da mi se pojave oni podaci koji su se pojavljivali kada sam ranije išla na ono "Profil". Ajd, pomagaj.
krofnica napisao:Ma sve ostale sam mogla da vidim pa čak i tvoje stare, ali one sa kucom i ove sad ne mogu.Šta li ne funkcioniše?

To bi ti bio najveci greh u zivotu
Pa kako teku ova dva dana odrzavanja?
I da ce od Paunovog Pera ostati samo "bese nekad"...
krofnica napisao:Gigo sve sam proverila i nigde nema blokade za bilo čije slike pa ni za tvoje.Šta da radim?
PaunovoPero napisao:Gigce...sa strepnjom udjoh na forum...Sve se nesto plasim napustices nas posto si zavrsio s dijetom![]()

Sani napisao:Jedno pitanje: Da li se uklapa kuvano zito u neki dan unke

314pezos napisao:Sani napisao:Jedno pitanje: Da li se uklapa kuvano zito u neki dan unke
Žitarice u zrnu spadaju u skrobni dan, a mleveno ili u formi pahuljica onda spadaju u UH dan.
Znači kuvano žito u celom zrnu ide isključivo na skrobni dan al bez dodataka bilo kakvih sredstava za zaslađivanje.

ma cista desetka ste!Bas mi je drago da cujem da si se i ti jednom "opustio"sto se tice ishrane i probao ca.30 komada torte
Pa i ti si zivo bice...

a za torte pa da sam pojeo i po zalogaj od svake mislim da bi eksplodirao
lasata napisao:Pih Sani, propade ti uzitak...

sad sam ga naderao kao ovo pročita 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.