Maza napisao:To sa vodom je sve stvar navike. Nekad nisam ni ja mogla da popijem vise od 1 case dnevno,a sada ne mogu da poverujem da sam to jaaaa koliko vode pijem.Drzim bocicu pored kompjutera na poslu i pijuckam. Tu naviku sam stekla jer sam ranije grickala nesto dok sam radila ili ucila,pa se to odrazilo na moju kilazu,i eto... Bolje voda,pa da provedes u proseku sat vremena dnevno u kupatilu nego grickalice,pa da ne mozes da obuces neku stvarcicu od prosle godine.
E sto kaze Maza to i jeste stvar navike, ko ne pije dovoljno vode dnevno trebalo bi da poradi na tome, ako treba i da se medicinski pregleda. Kad osetis da si zedan ... znajte da je vec kasno, da je organizam izgubio i previse tecnosti i sta onda ???
Pre dve godine sam bio sa zenom na odmoru u Egiptu, ako ko planira da ide tamo a nema naviku da pije vode, bolje da odmah odustane, jer tamo je vlasa vode stalno uz Vas - (Egipcani i nepiju toliko vode ... ali sto piju caja).
Da zakljucimo ispijanje vode je u najvecoj meri navika, a ako se neko protivi tome a mora da pije e onda je to iz zdravstvenih potreba ... kao sto su i dijete.