Prvo pre svega juče me nije bilo jer sam imao vrlo neprijatnu obavezu, umrla je jedna moja vrlo bliska kućna prijateljica preključe i juče sam imao jako puno da pomažem njenim sinovima u iznenadnoj nesreći koja ih snađe, te sam bio vrlo opravdano odsutan sa foruma.
@sjelena - samo se malo treba potruditi i to je to
@tamarix - hvala puno i doće i taj dan
@tigrica - drago mi je da sam te prilično iznenadio, a što se tiče vežbanja ono je bar jednom dnevno a zna da se zadesi i dva puta i to po sat vremena a ako ima i drugi put ono je kraće, trudim se da prvi trening bude po ustajanju.
Vožnja na orbitreku je sledeća: u toku 60 minuta
opterećenje varijabila smenjuje se od 6 do 8 (max 16 - disk 8kg) na svakih 6 minuta
brzina je prosek 8,5 km/h
utrošak kalorija je oko 320
puls nakon prvih 10 minuta varira od 110 do 160
@lola - kako se one iščuđavaju sada tako ste i Vi kad sam došao na forum i krenuo sa dijetom, kad se krene u nešto treba samo biti dosledan
@asreta - zadnje dve nedelje je svakodnevno vežbanje, a promene u fizičkom izgledu su samo u obimima ali ne i u kilaži, al videćemo da li će i to krenuti da pada jer je sad trenutno poraslo nekih 2 kg i mora doći do tačke preloma makon ovih silnih vežbi.
@marija - ha ha ha, ko zna možda jednog dana dođem i do te cifre, ju kakav bi bio mrša sa sve pločkama na stomaku.
Ostadoh dužan žderovnike i vežbanja za dane
06.05.2009 dan 66/91 vitaminski (na đurđovdan)
D: banana
U: šolja ljutog tomatina
R: banana
U:
V: kamara salata (koje su bile spremljene samo za mene jer sam bio na slavi - hvala domaćici)
u vreme popodnevne užine
orbitrek 60 minuta - 318.8 cal
07.05.2009 dan 67/91 proteinski (dan sahrane)
D: 2 x narandža
U: šolja ljutog tomatina
R: mirisao sam gulaš na daći
V: konzerva lososa sa prazilukom i paradajz salata
jutarnji orbitrek (6:00 ujutru) 60 minuta - 329.5 cal
08.05.2009 dan 68/91 skrob
D: 2 x jabuka
U: danas nije predviđena jer će bude orbitrek u standardnom režimu
R: pasulj iz konzerve na uprženom praziluku sa ljutim algama i bambusom
V: pola ručka