[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
GIGA UN gnjavnik - Strana 281 - Dijeta.net
Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine
    od 314pezos » pre 17 godine

Hvala svima na lepim čestitkama, malko smo se posle večere prošetali na piće kod prijateljice u kafić, vratili se odradili laganu vožnju od po pola sata na orbiju i evo sad se spremamo za počinak :D :ZZ12: :NN01:
    Slika
    Slika
  • Zena i po!
    Početnik
    Početnik

od Zena i po! » pre 17 godine

Srecna godisnjica braka...posto je vreme za "laku noc", mogli biste da je proslavite "citajuci" :D ...Sve najbolje vam zelim.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Džaba joj čitanja, draga moja već gleda kapke sa unutrašnje strane :16:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Jutros 38 min orbitreka 200 kcal

30.04.2009 dan 60/91 skrob

D: 2 narandžice
    R: Bareni krompir sa prelivom od luka i šampinjona + zelena salata
    V: pola od ručka
    Slika
    Slika
  • _lana_
    Početnik
    Početnik

od _lana_ » pre 17 godine

Gigo, izvini sto cu ovde da te gnjavim, ali izgleda da nisi video pitanje u mom dnevniku, a vrlo mi je bitno da resim misteriju zvanu 'pita na proteinski dan', jer sam planirala da je jedem jos koji put :)

Evo prekopiracu post iz mog dnevnika.

_lana_ napisao:
    314pezos napisao:Bez obzira kakva je bila pita, al pita po svim pravilima ne ide na proteinski dan :x

Gigo, Gigo...da nisam procitala jedan od tvojih postova pre par dana kod Branke u dnevniku, mozda i ne bih jela pitu sa sirom, ali evo citiracu te, znaci Brankin dnevnik, strana 4 :)

314pezos napisao:Da ja presečem i da završim polemiku oko pite sa sirom. Branka je napisala pitu sa sirom (moja je greška bila što nisam napomenuo da bude bez jaja) ... pita sa sirom se može napraviti i bez jaja kolko sam ih ja napravio, u svojoj karijeri. Otkad sam na dijeti malo sam se bavio i računanjem. Ako se uzmu kore i na količinu koja ide na nekih 2 parčeta pite sa sirom gde ide više sira a manje kora zbog količine proteina za unos u organizam, to što sam izračunao t.j. stavio pored parčeta integralnog hleba i to je to. Količina malte ne ista malko teže su kore.

Branka to gde si ti pročitala za jaja i sir, nisi u pravu sve vrste proteina se jedu odvojeno svaka za sebe i u različitim danima.

Ako je minimalna količina testa u pitanju da li kore ili hlebno testo svejedno i sir bez ikakvih mesnih dodataka (možeš eventualno barenog povrća ... isto je lepo u kombinaciji i lepo osvežava) uz maksimalnu upotrebu ulja od max jedne kašike (ili da pečeš na pek papiru) imaš Giginu dozvolu.

Kraj priče 8)

Pita koju sam ja danas jela bila je naravno bez jaja, samo sir, spanac i kasicica ulja :)

_lana_ napisao:Hoce neko da mi kaze da li sam juce pogresila sa pitom ili ne? Hvala :)

Hvala unapred na odgovoru :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 18 godine

od lasata » pre 17 godine

Ja mislim da nisi pogresila ako je bila bez jaja... To malo kora su recimo zamenile hleb a rucak je bio proteinski i nije palo mesanje proteina... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • _lana_
    Početnik
    Početnik

od _lana_ » pre 17 godine

Pa i ja mislim da nisam, ali Giga me juce totalno zbunio :?
  • milly
    Početnik
    Početnik

milly

od milly » pre 17 godine

Srecna vam godisnjica,s malim zakasnjenjem! :D
  • lilly7
    Početnik
    Početnik

od lilly7 » pre 17 godine

sretna vam godisnjica, sa zakasnjenjem ali od srca :)

posto sam prekinula dijetu i necu vise da pisem dnevnik, zelim da ti se zahvalim na podrsci i
    da vam pozelim sve najbolje i da ostvarite svoj cilj :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala i Milly i Lilly na čestitci :009:

Lilly, ako ipak jednog dana poželiš nastaviti sadržanjem bilo koje dijete po tvom izboru tu sam da te bezrezervno podržim 8)
    Slika
    Slika
  • tamarix
    Početnik
    Početnik

od tamarix » pre 17 godine

pridruzujem se cestitkama za godisnjicu braka :pivo:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala puno tamarix :009:

Zaboravih 30.04 u večernim časovima palo je i 40 min orbitreka 200 kCal

01.05.2009 dan 61/91 UH dan

D: 2 narandže
    R: Makarone sa prelivom (doduše od gulaša al nisam mogao da biram, nasam bio kući i šta je bilo daj šta daš) i trave u izobilju
    V: Nije bilo kolača al je bilo isto ko i za ručak i naravno rebro crne čokolade.

Jutros 38 min orbitreka 200 kCal (mera mi je 200 kCal pa kad isteram to mi je zasad taman)
    Tokom dana šetnje, košarke, odbojke i badmintona a sve to na fruškogorskom vazduhu i toliko sam umoran da jedva gledam dok ove redove pišem. :D
    Slika
    Slika
  • Lola
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 18 godine

od Lola » pre 17 godine

Au Gile, ala si se ti juče istrošio. 8)
    Baš mi je drago da si se tako lepo proveo. :D
    Mogu misliti kako si lepo spavao noćas. :NN01:
  • caca
    Amater
    Amater

od caca » pre 17 godine

:mahalo: srecna godisnjica sa zakasnjenjem!

Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu.
    Posle večere svaki par ode u svoju sobu.

Ujutro, na doručku našli se muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka,
    drugi sa slomljenom rukom, a treći sa slomljene obe noge.

Pitaju prvog što mu se dogodilo, a on im kaže:

- Ne pitajte! Ušli mi u sobu, započeli voditi ljubav, završimo, i ja iz navike iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!

Drugi će:

- Ma slična stvar i kod mene. Došli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100eura kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da je udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!

Gledaju oni trećeg, a ovaj uz jaukanje započne pričati:

- Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo voditi ljubav kad usred radnje netko pokuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne:

- Jao, muž! A ja budala ravno kroz prozor!
    Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

:zuba: :16: joj Caco hvala ti na čestitci a i na ovom sjajnom fazonu, crkosmo od smejanja.
    Lolo juče bilo extra, spavalo se ko da smo priklani, jutros bez fizikalije na orbitreku al je palo čvarenje u bazenu, bili smo ceo dan u vrdniku, baš smo se i napasli trave tokom dana (vitaminski dan) i sretni dođosmo kući i dobismo pozivnicu za većerašnji brlj ... prijatelji će večeras da objave venčanje (razvedeni oboje a već se vodaju 8 godina) :skakutalo: večeras ne garantujem za svoje postupke ni za jelo a ni za piće (ja sam garantovani kum - jer ih tovarim za venčanje zadnjih 6 godina).
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova