Bas sam te juce pominjala sa mojim dragim i resili smo da probamo onaj tvoj pijani rostilj i da se ubijemo od jela.

Maza napisao:Evo stigoh i do tebe.![]()
Bas sam te juce pominjala sa mojim dragim i resili smo da probamo onaj tvoj pijani rostilj i da se ubijemo od jela.Nadam se da ce kod nas uskoro stvari da se menjaju u pozitivnom smislu,pa cemo biti mobilniji i onda se nadam da cu moci pojedine forumase i fizicki da posecujem.
Moj dragi ti je fanatik kad je mesishte u pitanju,za razliku od mene,pa cemo vec od tebe da prepisujemo recepte,ukoliko nam dozvolis.
asreta napisao:Brojutro Gigice!
Jedna mala ti je dala lep predlog promeni malo na bundeve,imam lep recept ali neću da ga pišem jer ide šećer a vi ne možete šećer pa da vas ne izazivam bezveze.
A stvarno je gadan taj vitaminski dan ponekad neznaš više ni šta ni koje voće da jedeš pošto je izbor dosta sužen.
314pezos napisao:Ima i bolja kombinacija moja školska drugarica i njen muž. Ona 192 cm oko 80 kg i 44 g. On 170 cm oko 100 kg i 37 g. Kad ona vitka izazovna jo stane na štikle i još nosi friz natapiran to je oko 210 cm. Kad ih vide zajedno u gradu (doduše retko i izlaze zbog toga) živi piš. Svi misle vidi kevu sa proćelavim sinčićem.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.