Pozdrav Gigce....Vidim lepo ti ide kao i do sada...Ja se vratila napokon..Veeeeeeeeeeeeeeeeeliki za tebe i Mimu lepoticu.Ima da vices na mene kad mi "obidjes"dnevnik...
Orbitrek je stigao, sklopljen iz cuga e sad još jedan šestomesečni kurs iz programiranja orbitreka, pošto ima 18 različitih programa sa xy podvarijanti, nema šta mu se ne unosi, godište, težina, pol, i još sve se može beležiti preko računara putem usb-a, personalni rezultati za više vežbača i na duže vreme. Biće i neka slička doveče
Pa cestitam ti novu makinu!!!! Sad ces tek da krenes da se topis; ja nisam verovala koliko ajerobno vedzbanje znaci, al' znaci.
Srecna "voznja" ili kako vec to da nazovem!?
Ovo je ipak bila kancelarija i ima zaostataka materijala od pre, pa dok se malo reorganizujemo sa registratorima stojaće ovako, ali i ovako je funkcionalno i služi svrsi.
Giga danaske po prvi put menja dan od kako je na režimu UNke, nemerem da idem kod tašte na uskršnji ručak (biće brlj garant) a da jedem jabuku.
Danas je trebao biti vitaminski a sutra proteinski, menjam strane ... pa pa ... kuckamo se sutra
gigo dobro si ti ovo ukombinovao ne vezano za registratore okolo nego pazi glavu nesto mi se cini nizak taj plafom i lep provod danas kod taste na uskrsnjem rucku
Poneki put se mandrknem glavom o plafon al ću mu promenuti orbiju poziciju (kad poizbacujem iz prostorije višak stvari) na drugi kraj prostorije jer je tamo niži pod za par cm taman koliko mi treba.
Vidim konacno je spravica usla i u tvoju kucu Drago mi je zbog tebe jer znam koliko nam je dragocena. Ja menjam lokaciju, doslo lepo vreme i sa njima roleri