Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Lela 75
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od Lela 75 » pre 16 godine

Jao Gigo kad pre kilo manje !? Pa ti si stvarno cudo!! Super cestitam!!! :013: :D
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

od PaunovoPero » pre 16 godine

O turbo slang Gigo,svaka cast na minus 1 kg!!!!! :) :009:
    Postavila sam jedno pitanjce u mom dnevniku,pa baci pogled 8)

Braaavoooooooooooooooooooo
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    od 314pezos » pre 16 godine

Lepe moje drage forumašice, naravno da imam lekarski nadzor mojih vrlih prijatelja i bliskih drugara lekara, iako sam zdrav da mogu volu rep da iščupam drugar, lekar, inače kardiohirurg me je nakon pregleda dok sam mu nešto budžio na računaru rekao ako ovako nastavim kao što sam njupao pre dijete ću ubrzo a najkasnije za dve godine doći u predinfarktno stanje. Negde pred kraj januara meseca sam opet bio kod njega nakon njegovog povratka iz inostranstva, čovek se uhvati za srce i reče ne mogu da verujem. Drugar ne budi lenj i opet pregled srca ekg bla bla uzduž i popreko i njegova konstatacija da sam i pre bio ono za vola a sad sam za dva. Sutradan na davanja kojekakvih uzoraka u lab i po rezultate i drugarov nalaz je ... ispao iz sigurne kombinacije za infarkt.

Preporuka autorica dijete i jeste da se pre dijete posavetujete sa svojim lekarom a pogotovu ko ima bilo kakvih zdravstvenih poteškoća.

Vaš Giga
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Sta ces crni Gigo sa tolikim volovskim repovima? :shock:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Biće pihtija od repova :16: :16: :16:
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Pih... Dlakave piKtije... :cry: :010:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

od PaunovoPero » pre 16 godine

ne pominji pihtije pleaseeeeeeee :( Kad sam bila mala,bila kod dede i babe na odmoru a ja sam bila zlo za hranu i nisma htela mnogo toga da jedem,a kamo li pihtije.I jednog dana,za rucak,ni manje ni vise nego,pihtije :(uzaludni pokusaj da izbegnem,deda me naterao da probam...Da ne pominjem kako se rucak zavrsio :( Ne znam dal sam imala 4,5 god.al to nikad necu zaboraviti :cry:
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • Lujk@
    Početnik
    Početnik

od Lujk@ » pre 16 godine

Ma neee, imace on snage i da im oguli repove, sve u jednom pokretu :16:
    U bre, ja dolazim na ovaj dnevnik cesto, al' ne postiram... da se ne vidi da sam bila... pa da na svom dnevniku mogu da kukam :16:
    Svaka cast Giga. Stvarno treba biti karakter kod ove dijete... bar ja tako mislim... ili se tesim, ne znam... I divno je sto ova dijeta popravlja i zdravstveno stanje. Zdravlje je uvek na prvom mestu!
  • milly
    Početnik
    Početnik

milly

od milly » pre 16 godine

Ja sam se neko vreme lecila od hipertenzije u trudnoci,a i kasnije, i to ozbiljnim lekovima i sve pod nadzorom kardiologa,moram da prijavim da je i moj lekar zapanjen odlicnim nalazom posle samo mesec dana dijete...toliko da sad lekove ne uzimam,sem ako bi mi bas zatrebali,a cini se da nece.To je jedna od stvari kojima sam, pored skidanja kila,najzadovoljnija.Nema vise Concora i Cardiopirina u mom zivotu... :013: Sad mogu od srece da pocupam i koji rep za pihtije...jer me ovaj forum napola izlecio!Hvala vam sto se ponovo zdravo smejem!!! :013:
  • lilly7
    Početnik
    Početnik

od lilly7 » pre 16 godine

gigo druze, svaka ti cast :skakutalo:

a te repove oguli pa cemo supicu da pravimo :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Milly, ovo što reče mi je tako ulepšalo dan da sad mogu mirne duše da legnem i da spavam, jedan veeeeeeliki :009: od Gige 8)
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

od asreta » pre 16 godine

Ćao druže :D !

Svaki put kad zavirim u tvoj dnevnik ti si sve tanji i tanji :)
    Šta će ta Mimi da radi kad se budeš "osušio"?
    Žena bre navikla da ljulja a ne da žulja :-P
    Ups izvinjavam se na predhodnoj rečenici ali morala sam da je napišem :evil:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

:16: ima tu još da ljulja :D
    Slika
    Slika
  • jedna mala
    Amater
    Amater

od jedna mala » pre 16 godine

Gigo tvoj i milin primer su odlican pokazatelj da je ova dijeta u vecini slucajeva delotvorna i na zdravlje ne samo na skidanje kg ja sam krv vadila posle svakog kruga i rezultati su mi super sto bi cika doca reko zdrava kao dren :D

asreta bas si me namsejala ulepsa mi ovo tmurno jutro :D
  • Nicky_72
    Amater
    Amater

od Nicky_72 » pre 16 godine

Gigo vitaminski dan prosao bez problema,a hoces li mesecariti sutra?Cini mi se da od nocas pocinje mena pa ne znam da li da mesecarim ili redovan skrobni dan sutra.Posavetuj me...
Odgovori 9479 postova